gantung-gantung apa yang patut


masih ingat tak entry rajin Mr. K? kerajinan die bukan takat tanam rumput karpet, beli bunga, siram bunga jer... alang-alang die tengah rajin kan, saya paksa rela dia main gantung-gantung plak... hadiah jam yang opismate kasi bulan januari ari tu pon belom gantung lagi! haish.. eh, rumah saya ni takde konsep ye... bukan english style ke, moden ker... ni konsep main hemtam sukati aku! hehehhe....


frame rose merah 3 ketul ni beli kat Nilai 3... RM45 rasanya.... saya gantung kat tempat makan...motip? tengok warna merah, biar rasa lapar dan rasa nak makan banyak... hahaha



kesian jam ni.. 3 bulan bekepuk lam stor... minggu lepas baru ada hati nak gantung!



pasu + bunga pink ni beli kat KK home deco kat Nilai 3 jugak... nama pon duduk Nilai kan, so harus la membeli-belah di kampung halaman... hahahaha...

.

13 comments:

Intan said...

Tak sabar nak gantung2 bagai semua nie! Suke lah picca rose itew ;)

pakcikLie said...

cantek jam tu..kat nilai ade jual tak??

~UNai~ said...

tahniah dah 300 folowers!!

ummiaqeef said...

wah..deco bersama mr. k.. ;P

MRS. K said...

intan ~ sabau... tak lama lagi turn intan plak nak mendeco

pakciklie ~ kat nilai belambak jam ni.. kat kajang, bangi, semua negeri la ada jual.. hahaha

unai ~ erk? tak pasan la.. hehehe

ummiaqeef ~ yeah... bila lagi kan?

Aleeya said...

cantek la dekorasinya..:))

Aleyn said...

Wah...kira raya tahun ni ...naik lah seri rumah u...hehehe

[-suziey-] said...

waa seriously cantik..menyerlah dgn dinding ijo tu..niceee..sume bende yg digantung sgt tantek...

~♥ iella ♥~ said...

cantik..warna merah menarik perhatian

Dee said...

cantiklah sis..simple..i loikke..

Siti said...

waaa..sgt cantik warna rumahh..teruja siti.

hajarus said...

wow cantiknyer... combination kolor yang menarik... i loike...

|| NaFiRaa || said...

sukanye ngan jam tuh!!!!