hajat tak kesampaian....


dah plan dari semalam nak pi sogo ngan member.... baik punya plan last skali terpaksa cancel atas sebab yang tak dapat dielakkan.... redha je laa...


p/s ~ since pegnen kat hadif, saya tak penah lagi jejak sogo tau!....dah 2 tahun lebih dah ni...dulu masa bujang rajin la pegi, dah kawin ni encik suami kurang gemar ke sogo... slalu ke MV jer...sob..sob...sob...

4 comments:

pakcikLie said...

wah ! berpantang bangat tuh!..my wife, 44 hari lps bersalin dah mintak g Sogo...ade share ngan Sogo agaknya.

~UNai~ said...

ada dia ingat sape2 kot kat sogo tue pakcikLie...jaga-jaga...hahaha...

Ena said...

alahai ciannyer..

esok kan ari minggu.. blh g gak kan!.. ader keje lain yeh!..huhu

eima said...

sama la K ... en. somi aku pun sama .. tak suka pi sogo ... alasan jem ...
tp kesian plak kat hang bila dah dekat 2 tahun tak pi sogo .. huhu ...
somi mu tau tuh ... klu pi sogo time sale mu akan borong habis ... huhu