Ladies floor Hotel Thistle Johor Bahru




kasi review skit ini hotel... saya dapat bilik kat ladies floor tingkat 12... means semua pompuan je la kat floor ni.... huhuu.... memang senyap sunyi .... tak penah lagi betembung ngan sape-sape kat floor ni... tapi bilik die terbaikkk wok! cantik gilak! suker sangat! kalau bilik tido kat umah dapat buat camni, memang tak kua bilik dah! so, dah dapat inspirasi nak deco blik tido camne... mesti cik abang pun suker!



p/s ~ sape yang datang bercuti ke Jb, leh la tido kat hotel ni.... best... sangat selesa....



10 comments:

Misbehave said...

bagusnya siap ada ladies floor.

menarik ni, nanti raya balik kg leh la try sini.hehe.

Siti said...

uik..ada ladies floor..syoknya

Dee said...

no wonder my boss suka duduk thistle..best rupanya..hehehe..

DYLA said...

wah, ada ladies floor lak ek..tak penah gi hotel gini..

umie said...

kat hotel mana ni k?

Ena said...

owyh..camtu ekk..

kene cari tu kat maner ..heheh

[-suziey-] said...

hotel ape tu? ade ek dia specialist kan utk ladies jek..hmmm safe kan:)

mamaaerish : said...

best tuh... tapi pricenyer yang?...

Miss Q said...

range harganya bisa buat ternganga kah?

MRS. K said...

misbehave ~ try..try.. hotel best tapi makan tak best

siti ~ ada, tu yang best tu..tapi floor senyap sunyi la

dee ~ that why la..huhuhu

dyla ~ me pon 1st time

umie
suziey
~ thistle JB

mamaerish
miss Q
~ rege dalam RM190++