live from Thistle Hotel, JB


 .
.
 mana tempat best kat JB? pas abis meeting leh la jalan-jalan cari makan!!!!




9 comments:

eima said...

wahhh bleh pegi meeting ....
dah tukar position ke ...

Ena said...

leh p danga bay tu.. heheh

Siti said...

waaaa....nampak best jer hotel tu.

ummiaqeef said...

aku ni name je org johor tp jarang jalan jb..haha..

Mrs. Hakim said...

kalu nak jalan2 cari makan, tempat yang paling senang skali adalah kampung melayu majidee. itu adalah fav. place kita bila balik jb.. ais kacang masyukkk (area food court).alah,lupa nama kedai tapi kedai dia dekat dengan kedai jual yong tau fu..(jgn tersalah kedai sudaa) dan jangan lupa beli murtabak tomok (rumah kedai sederet)..daging melimpah..setakat ni kat kl tak jumpa dik.. sebelum balik kl,singgah la kat kilang otak² kempas..kalu minat makan otak² beli bakar kat rumah.murah pun murah,isi tebal lagiiiii(uihh,tetiba rasa nak balik jb la ni jugakkkk)

Kniedaz said...

favourite otak2 kempas tu

eima said...

a'ah la ..ais kacang ...
laki aku suka kat ctu .. ABC mmg best ...
byk warna ngan isi .... manis...

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

hari ni mana ada tempat menarik...
huuuuuujanggggg

huhuhuhu

[-suziey-] said...

ooo hotel ni..hehe dh baca n3 ats baru bc n3 ni..ekkeke:p