main tempek-tempek lagi!


kali ni tempek dalam bilik tidur kami pulak! konon nak kasi cantik, last skali nampak macam tadika pulak!! nasib la labu...
rumah sendiri, takde sape kesah!! wakakaka..


sticker ni lekat kat atas kepala katil... dalam contoh die tunjuk lekat kat situ, i pon tiru sebijik-sebijik laa... maklum la, kurang kreatip! oh, dinding adalah kaler pepel ye, dah tambah² effect, jadi kaler tu la pulak!

si hadif ni siap landing baikk punya time ibu dia nak snap gambo!!! interprem lebih ni! jari melekat lam mulut! satu tabiat yang tak boleh dipisahkan lagi!



no pose istimewa utk kengkawan ibu! siap senyum manis lagi tapi gambo sedikit blur.. tapi senyuman hadif menjadi penyelamat di situ!!



p/s ~ sticker ni dah murah la.. sekeping RM2.50... dulu beli RM5 satu!! hohohoho....

11 comments:

hafiz said...

Deco..Deco..Deco..

SyaNa said...

aku pn beli sticker ni kt uptown danau kota
ade 2 keping
1 da lekat kt dapur
1 lg dok berhabuk tak lekat lagi :)

MRS. K said...

syana ~ saya pon ada satu lagi tak lekat.. nak cari dinding pemangsa dulu..kekekek

hafiz ~ nak cantik la konon! kekeek

mamaaerish : said...

cantek.... eb suker..... ;p

Siti said...

mana nak cari stciker gini..huhu..lawo la..nak buat kat bilik tidur anak2 la..

eima said...

comey arr ..cun ..
pandai hang deco umah hang ...
nanti jd arr aku nye pendeco bila aku dah ade umah sendrik nanti ye ..

|| NaFiRaa || said...

cantek ape... sesuai sgt ler tampal kat katil hadif tuh..hehehehehe

MRS. K said...

siti ~ kat pasa malam or pasar tani byak jual lor.. gambo kartun banyak leh lekat lam bilik anak..

mamaaerish ~ thanx dear

eima ~ kekeke.. nak deco yer, i tolong tengok boleh laa.. ehehe

ratna said...

cantik la mrs. k. tak der mcm tadika la.. okay dah tu.. sweet jer..

beba said...

saya hari tu balik kajang pon ade beli benda alah sticker ni..rm5 dapat 2 keping..tapi tak pasang2 pn lagi..

Kniedaz said...

hehe..saya ada tiga..tak lekat lagi..tunggu umah siap renovate..2 beli kat internet, 1 beli time HOMEDEC kat Pisa minggu lepas..tak sabar nak menempek..^_^