melaut dan menggila di Jcard Member's @ Jusco Balakong


AWAS! ini adalah entry bergambar yang penuh warna dan warni....


korang yang biasa pegi Jcard mesti dah paham camna rasa dok dalam jusco tu... dengan orang yang melaut, aircond pon tak rasa dah... panas.... dengan dok berebut baju yang longgok-longgok tu, korang bayang la sendiri... tapi tu yang best tu...orang yang keluar dari jusco sure bawak bonjeng² plastik... hahaha... nak murah punya pasal.... lautan manusia dan bahang panas sanggup direnangi...

saya terjah jusco semalam ngan hubby & hadif... my hub belom penah pi Jcard, bila dia tengok sale gila-gila, dia yang naik sheikh!! kalau saya tak kata, "dah bang, stop bang, duit abis bang", memang laju jer dia membeli... swept card.. sonang! tapi cukup bulan, menung panjang camna nak cover balik! kuikuikui....


tengok la lautan manusia ni....kami yang bawak buggy dok usung hadif ni memang susah nak mencelah...huhuh... layan....


ni hasil terjahan kami... tidak termasuk buggy merah tu eh... hehehe... tak banyak pon sbenarnye... queen fitted sheet tu pon dah penuh troli....huhuhu....


yeehaaa... meh tengok hasil terjahan secara zoom-in... hehehe... tak banyak pon... tak larat mak nok nak round satu jusco tu.. dengan hadif yang takmau dok lam buggy.. asik berdokong jaa... penat... pakai pulak heel... adoiii....kelenguhan terasa sampai ke saat ini!

rembat queen fitted set ni sebab die kasi 2 bantal free. harga RM89 brand Novelle


sekali 4 helai ko lakiku rembat shirt... hohohoh...


ni bola ayah kasi hadiah untuk hadif sempena world cup africa!! hehehe... RM29.90


seluar untuk hadif.. saiz 1-2 tahun tapi besau nak amat! simpan raya je la cyg eh.... ni haku tak puas hati ngan poney ni.. asal sale je dia lambak baju-baju yang ntah zaman biler... huhuhu.. tengok pon tak berkenan! yang baju pooh tu RM6 sajok!



last but not least, baju untuk ibu... both from seed!! satu lagi sempat rembat pant scarlet tapi malas nak snap gambo!! hehehe.. puas hati la dapat gak baju baru!!! lalalala...



p/s ~ next Jcard kat mana pulak??? nak terjah lagi ker? i dun think so...ermmm....



16 comments:

hajarus said...

wow.. bestnyer tengok mrs. k bersopinggggg....

Me_Lina said...

JCard Sale.... esok kt metro prima you.... hehehhe...

Elyn said...

rajin ek terjah hari JJ. i dh bape kali ajak hubby tp asik kene reject!!!

Siti said...

waaa..sakan yer shopping..
siti suka lagi sogonya member sale..murah2 n barang pun byk..tapi crowded tak ingat la..

bukhairiah said...

jCard dh start eh...kene tg nie...kene cancel g jenjln nie

MY HEART said...

wah k,

best shopping. lenkali ada sale jusco ke jcard ke awak kasitau akak heh...

Ena said...

wow!!.. soping!!.. biler la jcard nak buat kat sini pulak.. nak gak soping cam gitu..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

semalam pun i pi tabur duit kat sana gak siap ambik cuti lagi tau ngan husbnad sekali i angkut anak letak kat nursery sbb kalau bawak takut dia bosan lak dgn keadaan org yg ramai tu hahaha mmg murah...kul 8.30pg kitaorg dah parking kete tau hahaha..

Nikel Khor said...

murah murah sale

~aSHa~ said...

sy jauh dari JJ..tak leh jadi duta JJ..uhuhuhu siankan sy...

[-suziey-] said...

wow giler murah n berbaloi beli comforter tu..dpt bantal lg..vbest best..tp yg xthn jcard sale ni time nk byr..adoiiii

MRS. K said...

HAJARUS ~ daku yg soping ni lagi rasa best apatah lagi org yg nengok.. kekekek

melina ~ ye ke? tak dapek la yang i nak terjah dah

elyn ~ setaon sekali terjah la yang.. huhuh

siti ~ i dah bertaon tak singgah sogo.. huhuu..kesian sungguh

MRS. K said...

bukhairiah ~ eh, soping jalan, jalan² pon on jugak...heheh

my heart ~ okies kak.. takot akak yg tamau ikut..heheh

ena ~ heheh... tunggu masanya akan tiba

adlin ~ sama2 la kite tabur menabur duit...

nikel ~ time sale ni la nak soping pon

asha ~ cian sungguh kat demo..huhuhu

|| NaFiRaa || said...

amboiii.. meriahnye soping!! nak soping jugak!!!!jeles!

♥ EeiNz ♥ said...

ye la k. ramai gile org kan? kin gi pas maghrib, time2 tu lagi la ramai. da lewat lagi ramai. tp brg plak dr sale 50% trus jadi 70%. Wahh !! meroyan mak kejap..heheh

beba said...

besh nye shopping kat JJ ni...kat KK takde JJ..huu...JJ ni kalau offer mmg kaw2 punye...huu..

alif pon ade sebijik bola jabulani tu..ayah si alif gak la semangat dok beli..alif bukannye sepak pon..dok main baling2..heheeh.. :D