nak makan burger, ingat 99 kioskburger


petang semalam balik dari kerja terus ke pasaraya grand union dekat Nilai 1. susu hadif dah abis, so kena la pi beli dan borong barang rumah yang lain.... incik suami takde 2 minggu kan, so boleh la makan luar sokmo! kat depan pasaraya tu ada kioskburger... ramai jugak orang dok beratur beli... mesti la sedap kan? saya pon join sama membeli
.

gambo dari en. google tapi lebih kurang gini la kiosk nyer....


slogan


burger ayam special beli 2 ketul. utk saya dan adik...

time nak bayar tu, adik saya hulur kat brother burger tu RM5... ye la, slalu beli burger tepi jalan ayam special harga RM2.50 seketul! tapi yang ni harga RM3.50 seketul ko! hohohoho... tak cukup duit plak... huhuhuh... terpaksa la dia patah balik kat saya dalam kete ni mintak lagi 2 ringgit! huhuhuhu... mahal jugak burger ni!


sedap jugak tapi daku still cam tak puas hati jugak kenapa harganya mesti RM3.50? why? why? huhuhu.... berkira sungguh aku ni! pasni saya cari burger kat tempat biasa je la kat flat desa jati tu! sedap dan murah.


10 comments:

~UNai~ said...

yum..yum...suka burger daging spesel!! kat Balik Pulau dah rm3.50 dah satu!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

now 2 burger rm 7.0o mahal gilos. baik lah makan nasik kan..konon nk senang and jimat makan burger..last2 rege same je ngn nasik!huh!

ummiaqeef said...

mmg mahal skang..lg2 cam otai burger tu..tp sedap kan..alamak,cam terliur lak..haha..

Ena said...

a'a la..mahainyerrr..

asben ena pun suke ngan burger.. tp selalu tak penah kene lagikk rege tu.. huhu..

tak per la.. kuase membeli adalah di tanagn pelanggan kan!.. so, memg kene bijak memilih.. cam rege tu ena pun leh jd berkira.

MRS. K said...

unai ~ kat BP pon dah mahal ek.. huhu.. ingat belah utara murah lagi

shinnaz ~ yep, baik beli nasi goreng kampong baru RM3.. mihahaha

ummiaqeef ~ klu terliur, sila lunch nanti pi beli beger mcd

ena ~ betul..betul... pasni makan beger tempat biasa je la

[-suziey-] said...

woooo lazatttt...isk lapo ni..

SyaNa said...

mmg wey..burger tepi jalan rege da mcm McD

Dee said...

3.50? lebih baik beli nasi goreng or mee goreng..

Puteri Satu said...

tuhla tu... try kat kedai depan tu kay... rege 2.50 tak silap... dah lama tak makan.. sebab dah jemu dulu husband selalu beli kat brother tu.. tapi sekarang akak cam dah muak.. huhuhuh...

Aini said...

terliur weih tengok burger...