pabila nasi goreng pattaya bergaul mesra dengan kuah ladna


jadila Nasi Goreng Gulung yang terlazat di abad ini.... ni lunch semalam... antara menu terbest kat cafe MOA depan opis ku...
only in Putrajaya... hehehe...


harga adalah RM4 sahaja... memang kenyang sangat sebab nasi die banyak, tambah plak eksesori udang dan sotong yang menggunung.... kuah ladna yang melimpah bagaikan laut lepas... hahahah.... sila la jamu mata anda....


zoom in bersama nasi goreng gulung....

dah..dah.. tutup pc.. pi lunch semua.... daaa...

11 comments:

Huda said...

sedapnye nampak..nyum3..

Huda said...

sedapnye nampak..nyum3..

|| NaFiRaa || said...

ya ampunnnn!!!! sedap nye!!!! kirim ler kat ai nih barang sebekas 2..meleleh dah nih!!!!huhuhuhu

Dee said...

perghh..x menahan..nmpk sedap n mesti rasa pun sedap..

HenRy LeE ® said...

aku selalu makan kat cafe tu tak tau plak pasal nasi goreng ni... anyway thx for the info!

Peace
The CleverMunkey

ratna said...

tak silap saya smlm saya ada nampak nasi ni kat satu blog ni.. dia pun mkn nasi ni gak.. tp dia panggil nasi gulung..

[-suziey-] said...

wohoooo kejam wooo...sedapnyaaaaaa

MRS. K said...

huda ~ rasa pon sedap

nafira ~ krim salam je ke? duit tanak kirim..hehhe

dee ~ meh datang sini i blanja

henry ~ u shud try it...

ratna ~ hehhe.. memang la, coz i lunch dengan blogger tu la..hhee

Deelira @ Deeliraz said...

sabo je la wei...
kasi org jauh terliuq x baik tau!

~aSHa~ said...

masa duk putrajaya kat jpa...selalu makan kuih teow lakna...sdap tul kat situ...katanya dah pindah ke blog c3...uhuhuhuhu

♥ EeiNz ♥ said...

k......tgk ni pun da sedap.
nk kene gi MOA nih