santau


saya baru dapat tau my big brother kena santau! setan betul la sape yang santau abang saya tu!!! how come i dun knoe... mak saya pon tak bagitau.... perahsia betui mak saya ni... so, skang my bro continue berubat kat kampung... 2 minggu skali balik... patut la die demam tak elok-elok... iskk...

p/s ~ u all pray for my bro ok.. thanks...



10 comments:

aYu said...

semoga smua selamat..

ratna said...

kesiannya abang awak..saya doakan tak der apa2 yg serius.. teruskan berubat..

cheqna said...

semoga ur big bro akan sihat sepenuhnya..
insyaallah..=)

[-suziey-] said...

la ye ke..ksiannya..hope ur brother akn cure...berserah dan tawakal pd Allah..xde kuasa yg lebih hebat dariNya..

Elyn said...

ya allah.... kesian nyer....

~UNai~ said...

nazwan kene santau???
celaka betullah!!
hish geramnyerrr aku!!

nak kene gitau kat mak kami dgn maktehlah camni!!!

huh!! mohon kpd ALLAH moga santau tu dibalikkan kepada si celaka tue balik!!

|| NaFiRaa || said...

ya Allah... seramnye kalo dengar perkataan santau.. harap abang awak akan sembuh sepenuhnye.. aminnn

MRS. K said...

terima kasih yer u all!!!

♥siEha♥ said...

ade saje manusia dujana di bumi ini..
hope semua nye selamat..

eima said...

la zaman² moden cam ni pun still nk amalkan ilmu camni ... ingatkan dah tak de dah ...
ape la yg didengki nye sampai nk santau menyantau nih ...

mudah²an abg ko sehat dah kembali seperti biasa K ...
insyaallah cepat @ lambat org menyantau tuh akan terima balik balasan nya .. tak didunia diakhirat ... jgn santau balik org santau abg ko dah le ... jgn jd kan kite sama cam "dia" ....