siapa kah dia yang bertuah itu???



yeehaaa!!! hari yang ditunggu-tunggu telah tiba bagaikan menunggu bulan jatuh ke riba atau pendek kata pungguk rindukan bulan..huhuhu... (sila la abai ayat pendahuluan yang merapu ni)


siapa yang bakal memiliki jam tangan yang cantik lagi anggun seperti jam yang digayakan oleh model tak berapa bertauliah di atas... sila la tunjuk ajar kat dia... hahaha...



ini dia mangkuk sakti yang menentukan bertuah atau tak bertuah nya korang.... hehehe... kalau tak berjaya, cuba lagi di lain channel yer...



dan ini die si tangan gebu sedang menggodek-godek menyentuh mesra nama-nama calon yang bakal memiliki jam yang berharga RM.....! korang carik la sendiri kat vincci berdekatan...hohohoho






DAN PEMENANGNYA a.k.a SI BERTUAH ITU ADALAH



:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:






TAHNIAH kepada pemenang!!! seperti biasa, sila emel kan nama, alamat dan details yang berkaitan agar senang saya nak pos kan jam berharga ni!! hehehe... emel ke miss_kebab0520@yahoo.com


p/s ~ kalau saya ada rezeki lebih nanti, saya buat giveaway camni lagi yer.. dun wory juz doakan saya murah rezeki jer... hehehe...


15 comments:

Deelira @ Deeliraz said...

xpela..leh cube lain time plak!

Kniedaz said...

alala..ingatkan kniedaz rupanya @e_da huhu...

Ena said...

hehehe..

Tahniah!!

Echa said...

tahniah.. pada yang menang... jeles ni.. hahahaha.. takpe.. nanti buat lagi ek.. mana tau ada rezeki pulak nanti.. hehhhee

|| NaFiRaa || said...

alaaaa.. x de rezeki nak dapat jam cantek.. tak pe.. len kali cuba lagi..

tahniah buat pemenang~ :)

ratna said...

jap ekkk..nak nangis sbb tak menang. uwaaaaaaa....

MRS. K said...

kengkawan ku sekalian, jangan sedih... hohohoho...lain kali den buat giveaway lagi yer...

Siti said...

Tahniah Eda...hehe..takde can siti nak menang sebab tak join pun cabutan bertuah ni..tak sempat..huhu

@e_da said...

Ya allah saya ke??? bebetul terkejut ni.. TQ IBU HADIF.. terharu sangat2 ni... alhamdulillah.. terima kasih byk2 ya...

ummuabdullahsyaakir said...

Insya Allah moga murah rezeki akk nnt^_^

Selamt berkenalan yea.

eima said...

congrats @eda ...

[-suziey-] said...

waa dh ade pemeenang..tahniah..best dpt jam baru:)

smga murah ler rejeki mrs k ni:0

ann @ hatiberbunga said...

ala... x menang ke??
ala.. ala.. ala.. :P

::Mamalyna:: said...

tahniah2... dah dekat dah nama yang menang tue tp saya e_jan...bleh tak gitu?hehehe

nba-Nur said...

Tahniah buat @eida.. :)