Spaghetti Mama Aqilah

syok betul dapat jiran yang rajin ke dapur ni.. dapat la merasa air tangan depa... selalu tengok kat blog mama aqilah jer spageti ni, akhirnya dapat jugak merasa!!! hehehehe... tenkiu ye kak! lain kali kasi lagi... sedap! nyum...nyum....


zoom in skit... banyak betui eksesori spageti ni... tu yang buat betambah lazat!



saya makan dengan encik hadif jer sebab my hubby tak gemor sangat spagetti ni... bagus...bagus... leh melantak sorang2!

encik hadif sangat la berselera makan tapi nama pun tengah tak sihat kan... keluar la balik spageti tu.. tak sempat hadam pun... cian hadif....


p/s ~ kak, tupperware pulang lambat sekit yer.... mihahahha....


9 comments:

Faina Arisya said...

amboi.. sedapnya.. kak puteri.... nak gak!!!

Ena said...

memg nampak best la spageti tu.. hadif pun suke yeh!.. pandai dier makan.. mrmm.. tak pe la.. nak buat camner.. janji hadif cube gak nak makan kan!.. huhu.. ciannyer.. moge cepat sembuh la ye hadif

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

uwaaaaaaaaaa....
dah lama tak merasai sepageti....

sedap nyer nengok....nyum3....

MRS. K said...

faina ~ sila mintak kat die! hahaha...

ena ~ tu la ena, time demam ni die tak lalu makan...

yanie ~ lunch ni pi cari spagetti kat pizza hut yer... hehehe

eima said...

nampak menyelerakan ....
sila blajar buat K .. bg kami plak merasa... hehe

ala sian hadif ....muntah²

[-suziey-] said...

vah vah vah lazatttt

Aleyn said...

Teringin plak nak buat spagheti kuah krim tu...emmm...yummi

hajarus said...

adohai terliur tengok... huhuhu...

Dee said...

sib baik sy pun x mkn spaghetti..so, xlah terliur sgt..hehehe..