udang pontian

sila percaya udang ini sangat besar dan manis sekali!!! ini hasil rembatan masa outstesen ke johor minggu lepas... memandangkan hari ni tak keje, so mood masak mesti mari! ingat nak masak sambal udang jer... ikan dah goreng tadi! cukup la tu bukan ramai pun nak makan!


p/s ~ u all makan pe lunch ni? cube cite skit.. klu rajin leh buat entry lunch... mihahahah.... ok la, nak start masak dah.... daaa...



14 comments:

..nOj rawK.. said...

gulpsss sedapnye tgk udang. ni baru udang mentah. udang dh masak mesti leleh2 air liur neh

Shinnaz Ahmad Rasid said...

okey..orang sampai kejap lagi yer..:p

Ena said...

adoiyaiiii..

Dee said...

alamak..favvy dee tu..udang..oh udang..buat sambal potailah..huhuhu..

iera me casa........ said...

huiyooo udang fresh nih.. sedap ni kalau grg kunyit je..makan nasi panas2..cicah ngan sambal blacan ..

tu pun dah terangkat

♠ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ♠ said...

udang goreng tepung pun sodap....nyum3.....

|| NaFiRaa || said...

uwaaaa.. sedapnye kalo leh makan megi letak udang tuh~ sedapnye!!!

[-suziey-] said...

wohooooo manyak sedap woooooooo..

eima said...

makan nasi ngan lauk ayam je ...

wahhh rajin memasak ek ..
klu aku kat umah my en. somi tak de .. jgn harap nk memasak ... sbb assist aku rajin sgt membantu ketika didapur .. tak berpeluang mama nk memasak ....
petang je mama bw fahim gi kedai tapau ... huhu

syariza09 said...

esk jgn lupa bawa ke opis

mama_auni said...

wahhhh..menarik udang tuh yek..sebb baik iza xmakan udang..huhuhu

pakcikLie said...

wah bestnya udang..kalau buat mee udg sedap gak ni..!

♥ EeiNz ♥ said...

sodap ehhh kay ! ;)

Farra Dhelina said...

saya suka udang!