biarkan anak anda korek dan makan taik hidung sebab itu cara untuk sihat!




saya selalu tengok hadif rajin korek idung, tapi tak perasan pulak die telan ke tidak taik tu! uuii...isk..isk.. lazat ke? sape tau taik hidung tu rasa ape? masin kan? korang jangan tipu la, masa kecik² dulu korang pon makan dengan lahap taik tu kan? hahahaa...

9 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hehehe....tekak rasa kembang seketika

hehehehe

pakcikLie said...

erk! taik idung..bole makan ker..kalau termakan ok la tp saje2 nk makan tak lalu lah..

wandisini said...

betul ke boleh sihat. pendapat aku, hidung itu umpama air filter dalam enjin kereta kita tu. menapis segala habuk dan benda asing. so kalau di makan takut boleh memudaratkan

MRS. K said...

@✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿
hahaha.. entah la dokter ni betui ke tak otak die... huhuh

MRS. K said...

@pakcikLie
hahaha.. skang memang la tak lalu...

MRS. K said...

@wandisini entah la yang betui ke tidak...hidung air filter? hahaha..

eynda said...

Takpe la...kita bagi peluang kat baby2 je makan taik hidung tu pun kalau kita tak nampak kan haha...kita nak ke makan? :-p

~UNai~ said...

mana ada mkn najis boleh sehat...

doktor tue dah byk mkn taik idung sendiri la tue, sbb tue jadik cenggitu.. muahahaha...

hajarus said...

ha3x... kelakar pun ade la statement ni mrs. k... :)