Coffee Village Yang Happening di Malam Hari

kejadian ni dah agak² lama... dah 3 minggu kot terjadi. hari ni baru nak up! selama ni simpan buat pekasam dalam draf jer...huhuhu...

okey, masa ni saya ikut makteh hadif & da geng (budak² USIM) pegi jalan² Alamanda! ayah hadif takde masa ni, outstesen.. so, amat la bosan dok meringkuk je dalam rumah...

pas jalan² soping tingkap, dorang tanya mana tempat best nak makan? so, pikir punya pikir, pegi coffee village je la... sebab satu jalan nak balik ke Nilai kan...

Coffee Village time malam adalah sangat happening wei!!! giler meriah! dengan pemandangan kolam ikan diterangi cahaya lampu... fuh! memang romantik gitu! tapi masalah nya telinga kita akan dihidangkan dengan suara-suara sumbang-mambang! bayangkan la.. lepas sorang, sorang pakcik, makcik naik pentas nak karoke! hohohoho.. memang penuh dengan stok orang veteren je la kat tempat tu! lagu pulak semua old skool...dorang very sporting la! nyanyi ikut suke tekak je, belasah jer! kite je la kena tahan telinga!




pakcik makcik tengah berduet... huhuhu... pasni bederet lagi tunggu turn nak nyanyi



menu yang kami makan... mee goreng mamak, mee bandung, char koey teow dan mee sup! sepinggan RM6.00 ko! bapak mahal! rasa pon ala-ala jer.. huhuhu...


9 comments:

umie said...

bekas tu yang wat mahal kay..hahha...hari tu kak rosilawati ctmk tu xcident kat simpang depan tu..umik pun pernah makan kat sini tp di pagi hari...hehhee..

Elyn said...

tgk mnknn ni terliur pulak even perut dh penuh huhuh

Shinnaz Ahmad Rasid said...

terliur nya tengok makanan dia.....

mrs_zura said...

kami penah gi mkn pas baca entry K yg dulu...cuba nasi goreng coffee village,spageti n sup ayam+garlic bread...x brp masyuk la rasa dia..mahal pn ye jgk huhu

hajarus said...

mak ai sedapnyer mee goreng mamak tu mrs.k...

Qaseh said...

mmg bset gilerr tmpt tu....boleh karaoke lagiiii

Aleyn said...

Perggh...tak tau pun siap ader kugiran kat sini....hehehe

me said...

lapooor arrr tengok mee goreng mamakkk!! nyumm nyumm

Ogy said...

mee goreng mamak tu sedap akak ske...tp mee bandung tu hampeh...buat malu buarr je..tak super lansung mee bandung muooo yg femess itew