@ Concorde, KL


malam ni tido di Concorde... secretariat for meeting. import nenek hadif ke Nilai, tolong jagakan cucu nan sorang itu... 1st time ni tido malam tanpa hadif. before dis outstation ke johor pon saya bawak! huhuhu... selalu hadif akan bangun 2 kali nak susu. so harap2 ayah hadif sedar la anak dok jerit mintak susu... well, tengok la malam sikit hadif yang teriak atau ibu die yang teresak-esak ingat kat anak!
.
.
p/s ~faizal tahir ada kat hard rock sbelah hotel... orang pon dok beratur nak tengok show die... huhuuhu... tak kesah la, semalam dah tengok konsert rossa + aizat + pasha ungu (hensemmmmnya die)....

2 comments:

eima said...

wahhh opis korg kaya lagi ek ... leh buat meeting kat hotel²......

ummiaqeef said...

rajin ko jadik secreteriat meeting ek..hehe