dapat tumpang sambut mother's day orang lain pun jadi la...


AWAS! ini adalah entry TERLIUR! sila sediakan tisu atau sapu tangan kat sebelah anda!


lambatnye saya update hari ni... saya adalah sangat sibuk dari pagi hingga ke petang... sila la percaya...muahahaha.....



sabtu malam, tak payah masak coz dapat jemputan makan² bbq kat rumah membe opis, puan LYNN sempena sambutan mother's day dan belated besday anak bujang die, si asyraff... makanan adalah sangat banyak dan kebanyakannya adalah dimasak oleh puan lynn sendiri! kagum sekejab dengan puan lynn ni!

so, layan gambar je la yer... makanan adalah banyak tapi tak snap semua... nasi goreng pedas dan ayam bakar pun lupa snap! hadooiiii.... sila marah jurugambar pada hari tersebut!!


kek tiramisu secret recipe


kita nyanyi dulu... hepy besday tu yu...


puan lynn, tq ye undang kami.. makanan adalah best! kenyang perut ni!


malas letak caption...layannnn......


p/s ~ ahad ni makan free lagi... anyone yang pegi housewarming mama aqilah?



8 comments:

hafiz said...

selamat hari ibu.......

[-suziey-] said...

hahaahah mmg saje nk buat org terliur ni..sedpnya jambu n kekkkkkk

namakusuraya said...

wahhh laparnyer.. huhuhu... sedap.. sedap.. nak bagitau nie.. hehehe (",).. aritue kan sy pinjam intrend kawan.. a'ah la blog nie ada masuk dlm magazine tue.. wahhh.. tahniah!!.. banggos kejap sbb jd follower kan.. hehehe (",)

MRS. K said...

@hafizthanx beb

MRS. K said...

@[-suziey-]jambu adalah manis... kek pon sodap

MRS. K said...

@namakusurayaye ke? thanx

Ena said...

uwaaaaaaa..

memg terlior la nengok kat sini..
gewam pun ade nengok kek2 tu.. adoiyaiii!!

mrs. kay dah nampak makin slim la skrg.. lalala.. apakah rahsia nye.. hehe

kitatauke said...

kerangggggggggggg!!!!!!!!