kemaruk cite korea datang lagi...


hari ahad lepas adalah hari untuk tidur... hujan turun non-stop dari tengahari sampai petang... heaven sungguh dapat tido! penat tido, turun bawah jab tengok ape makteh hadif tengah buat... sekali die tengah layan cite korea kat KBS World astro laaa... saya pun saje je la join, lagi pun dah lama tak layan cite korea sejak dah kawin ni... dulu memang hantu cite korea ni... aduhh! skali dengan saya melekat depan tv kusyuk tengok cite tu... hadoooiii... ade sambungan pulak tapi entah hari ape... payah betui! mana la dok hafal chanel kbs world ni... tengok pon skali skala tu pon kalau tertekan remote. so, malam tadi gigih cari kat youtube kot ada drama ni by episode... tapi takat ni blom jumpe... sob...sob...sob... sedih... nak beli cd mau nye dekat RM100 terbang melayang! oh! saya takde la sampai nak buang duit semata nak tgk cite tu even nak sangat tgk next episode!


Cinderella's Step Sister






sape ade cd ni, meh la kasi pinjam... uhuk!!


Synopsis

A modern day adaptation of Cinderella with a twist as our Cinderella, Goo Hyo Sun, plots revenge against her evil stepsister (Moon Geun Young) for years of pain and suffering.


Cast

Moon Geun Young as Eun Jo
Seo Woo as Goo Hyo Sun
Chun Jung Myung
Taecyeon as Jung Woo
Lee Mi Sook
Kim Gab Soo
Kang Sung Jin


11 comments:

mommy amie said...

ye la kan..sblm kawen dl sanggup xtido mlm tu nak layan cd korea smpai hbs..dah kawen nie,nak tgk kat tv pon dah xingt channel ape dah..hehehe

Misbehave said...

i pon kadang2 suka tgk kbs, crita dia best2 :)

itupon stelah kwn i bgtau, kalo x i pon x tau KBS tu best.heeee.

[-suziey-] said...

mmg best titon..ujan n mendung je kan ahad ritu..hehe..amboih layan cite korea plak..huhu kita ni smpai xde masa:p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak kena try tgk gak citer nih...hehehhe

b.O.n.d.a said...

saya pun hantu citer kOrea gak..
sO far sebbaik blOm terjebak lagi ngan citer nih..
kalau tak, hari2 mau gOOgle, gOdek2 sinOpsis etc
ekekeke

Siti said...

adoi..kalau tgk citer korea, satu benda pun tak jln..hahaha

ibu_Arifa said...

nak kena rekemen kat hubby ni..sbb hubby ku yg suka nonton citer korea2 nih.

MY HEART said...

Akak peminat cite korea tegar :)..

kat umah tu dah dekat 30 koleksi DVD/VCD ori yang akak beli.. tapi hanya citer yang akak minat je arr... ahaks...

minat punya pasal...

MRS. K said...

@MY HEARTkak, kasi pinjam laa... nanti cek pi amik eh..hehehe

nemo said...

cite ni baru je lagi weh!! tak kuar cd lagi..
aku pun tgh usaha mendonload citer ni...
kalu ko rajin bukak
www.mysoju.com @ www.dramacrazy.net

leh tgk online or donload..hihihihi
teruskan mencube

MRS. K said...

@nemo
i lap u lah... tq