setelah 2 tahun...

berjaya jugak ku jejak si SOGO nih! fuh!! bapak lama berpantang masuk sini! muahahaha.... nasib la Mr. K agak sporting pada hari tersebut siap offer jom pegi sogo! tercapai sudah niat dihati nak jejak tanah jajahan zaman kegadisan! uhuk!

sogo skang tengah sale! sempat capai 2 helai baju hadif jer! cukup la tu! mulanya ingat nak soping lebih skit untuk baju raya hadif tapi jadi macam kaku gitu, tak reti nak menyelit di celah2 orang ramai, selalu i terer ja bab2 selit bawah ketiak orang ni kat jusco sale! muahahaha... so, i think, i prefer soping kat jusco lagi! huhuuhu...


6 comments:

Puteri Satu said...

ofis akak walu pun sekangkang kera je dengan sogo.. tapi memang jarang ler nak sesoping kat sini... orang tak pernah sikit.. nak soping memang tak selesa... tu yang tak kuasa tuh... nak pilih baju pun tak tentu hala...

Ena said...

hehe..

kalau kat sogo memg sangat ramai org mcm ulat je.. sy pun kdg tak de mood nak p situ sbb tak tahan bersesak2..

kalau p pun, bahagian kanak2 je, tu pun kene p awal2.. kalau dah mcm tu.. kompem sy keluar balik.. huhu

azimah-Butik Nur Kasih said...

btl arr mrs.k zaman anak dara dulu mmg selalu pi sogo. tp dah berkeluarga ni, sethn sekali jer kot time nak raya huhu...
p/s i pun kaki jusco gak :P

mama zharfan said...

wah..me memang 'rindu' kat sogo ni :p

bukhairiah said...

wah...soping soping...erm...bgus gak start soping raya dr skrg..nnt xde la kabut

eima said...

aku pun pi sogo last week + 2 hari lepas ...
satu barang pun tak beli ... hahah jalan² mkn mcd balik ...

mana nk beli nye ... org punya ramai ...
bila nk beli kasut tak de size le pe la ...
sia².. bazir byr parking je ...