shawl murah RM5



oleh sebab setiap hari ada je orang search shawl murah kat blog saya, so hari ni nak share kat pengguna shawl tegar di luar sana kat mana boleh carik shawl ni...

oleh sebab saya dah jadi orang Nilai, harus lah meriki-riki tempat yang jual baju, tudung, karpet, barang rumah, susu hadif yang murah-murah kan? boleh la jimat sikit! buat apa bayar lebih kalau barang yang sama boleh dapat murah kan? kan?

ini dia kedai yang jual shawl murah dengan harga RM5 sehelai... mamat pakistan kat sini senang nak deal... masuk je kedai die terus offer RM5!

kedainya adalah bersebelahan dengan Baryali Carpets! jangan tersilap ye, sebab baryali ni ada banyak kat Nilai 3 tu.. cari kedai yang kecik yer bukan yang besar!

Selamat Menyoping Shawl Murah! Harap korang jumpe la kedainye....



p/s ~ saya beli karpet kat baryali, tapi kat kedai yang paling besarr...korang kena pandai tawar dan bodek baru la dapat harga yang memuaskan hati! kalau rajin, mintak la free tikar..muahahaha


9 comments:

..nOj.. said...

aku pegi aritu. aku beli 2 shawl. RM6 je weh tuk dedua tu. aneh. kt kedai yg ko tunjuk tu la

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ari tu pi nilai...rambang mata nengok baju n tudung

hehhehe nak pi lagi la nanti....

b.O.n.d.a said...

yaaa...baryali carpets kat nilai 3 aje katanya ada 12cawangan! hehehe

Kay, cawangannya yang kat textile walk sebelah kedai sarawak tu katanya murah gak =)

psssttt..daku masih tak reti sebenrnye nak wat carian tu..camnO eks? ekekeke

hajarus said...

rm5... wow betul2 murah ni mrs.k....

Ena said...

owyh.. murah sungguh la kalo rm5 jekk.. kat KL nie klau rege tu utk saiz budak2 je la.. tak pun yg lelong punyer.. biler la nak p sane lagi.. uhukkk!!

ZiE FAUZi said...

wah..promote kedai shawl yer.. ada komisen tak? hehehe... kalau mintak tolong belikan boleh tak?
dari penang nak ke nilai rasa tak berbaloi lak harga rm5 tuh..

~aSHa~ said...

nOj bila ko pg nilai? ehheehhehee

meh pos kat kami sorang se

MRS. K said...

@..nOj..
uik.. camner ko leh dapat murah lagi ni? heheehe

MRS. K said...

@b.O.n.d.a
we all rajin pi servey tempat barang murah lor... dapat laki kaki jalan ok la..hehehe