Siapa Kamu Dalam AdaMaya?

petang ni dah free sikit, godek² FB, terjumpa lak kuiz ni... layan je la... klik SINI kalau nak try test buat! kot la korang dapat watak Maya jugak yang curang ngan laki die... eee... laki hensem, baik, budiman camtu pun pi carik lagi boipren lama yang ntah pape tu... haiii... donia..donia...


p/s ~ lama dah tak ikut cite ni coz kadang sampai umah dah lambat, kadang terrrlupa nak tengok! huh! minggu ni last kan cite ni?

9 comments:

ratna said...

last ker? hari tu tgk kat FB lisasurihani kata dia masih shooting adamaya lagi.. bebaru ni pun saya ada nampak org shooting kat area taman melawati citer ni..

MRS. K said...

@ratnahuhuh.. dia dah update fb die dah.. heheh.. shooting dah abis lagipun kat tv dah keluar gazet cite baru

mummysyafie said...

dah seminggu tinggal cite ni. arini baru nak sambung tengok balik

~UNai~ said...

laa...ingat baru start dlm 2minggu... haha

MRS. K said...

@mummysyafie
tu la kak.. kite pon ari ni baru nak tengok balik

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. ai mmg x miss tgk citer nih!! best~ walaupon kadang2 bengkek jek ngan si dani n maya tuh.. heheeheh

[-suziey-] said...

heheh me kdg2 miss..tp tetap followe..sakit ati je ngn si dani tu..hampeh tul!

E.L.I.Z.A said...

alahai..x follow ah cite ni..masa awal2 dulu eli ada kelas.kelas start kul 6.30-9.30pm..mmg jgn harap la leh layan

Ena said...

tu la.. rase geram jekk ngan maya kat lama citer tu.. dapat laki baik betul.. tapi dok meroyan kat bopren yg hampeh cenggitu.. dalah dunia realiti ade ker erk camtu? kene mandrem kot! hehe.. pandai je wat spekulasi dak ena nie.. huhu