sofa baru, karpet pun kena la baru jugak!

pagi jumaat last week, orang sweetdream called bagitau nak anta sofa belah malam. petang tu jugak, pas balik keje, kami somi isteri cargas terus pegi Nilai 3 nak cari karpet. memang dari awal plan nak beli shaggy kapet... so, telek punya telek punya telek, akhirnya jumpa pun yang berkenan! kali ni saya yang pilih eh...



beli karpet ni dapat la free tikar petak² tu... jadi la....



so warna-warni kan karpet ni? saya suke bangat!!! mula² ingat nak amik karpet yang 1 warna je, nak amik warna merah, tapi pikir balik takut tak berapa nak 'in', so pilih la yang ni...
hadif siap landing golek-golek dah atas ni... dah...dah... bangun! miang nak oiiii....


21 comments:

hafiz said...

Semua dah baru nih
kena dapat ahli baru la plak..

..nOj.. said...

beria je hadif posing disitu. hehehe. lawo weh carpet tu. kaler yg sungguh 'in' dgn sofa saiz bontot omputih

fantaghirolynn said...

cantik... boleh la ai dtg umah u...

mommyYen said...

suka sofa n carpet tu..nicee...hihi

mama_auni said...

akak..lawa la kapet tuh..bape yek rege die..nk g nilai jugak ...heheh

~aSHa~ said...

i suka gak design karpet tu..sesuai dgn jiwa...

btw leh pasang ekon baru...baru classs...

♥siEha♥ said...

seronok nye dah msk umah br..semua baru..suke2..

Kniedaz said...

wah2..seronoknya beli benda baru utk umah kita kan..hehe

Hot Mummy said...

kay pandai pilih lah. pasni leh deco2 umah akak plak tau.

MRS. K said...

@hafiz
yang tu tunggu taon depan! mihahaha

MRS. K said...

@fantaghirolynn
meh..meh..datang ar... bawak caramel tu skali yer

MRS. K said...

@mama_auni
shaggy carpet RM300 lepas mintak kurang... beli baryali carpet..ada byk baryali kat nilai, pegi yang paling besar

eima said...

cun arr ... carpet retro .... lawa...

hadif tak de lelah ok la bercarpet..

nasazfrog... said...

cantiknya sofa.. besar ek.. mmg puashati lah.. :)

mama_auni said...

@MRS. K

ye ker..okeh akan diusahakan mintak apda hubby..hehehe..suke kapet tuh..

Ena said...

canteknyerr..

ye la.. perpadanan la ngan umahnye tu..
ena dah lame tak leh pakai carpet.. yg sedia ada pun dah kasi kat Ipar.. cumer skrg tengah kepingin nak tukar sifa gak!.. cun giler sofa tu.. gewammm jekk.. hehehe

~mama danish~ said...

beshnyer dpt carpet ngan sofa baru.. mmg cantik sgt!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

nak datang umah jgk..hoho

ann @ hatiberbunga said...

cantik! cantik! i like.. ;)

MRS. K said...

@~aSHa~
muahahaha... klu pasang kat bilik tido je kot.. takde bajet meh

Encik Adi / 014-7112355 said...

SENANG2 siggah laa kat sini semua barang boleh ditawar

http://www.facebook.com/media/albums/?id=100002748579941