Veronica Julien buat hal pulak dah!


credit to Mik Nos
fuh! menyirap darah mak bila terbaca komen² si veronica julien ni! sungguh kurang ajar tak hormat umat Islam! how dare betina ni menghina Nabi Muhammad SAW, Nabi kita akhir zaman.... bab² agama ni saya amat sensitif yer... wahai veronica, ko tunggu la balasan ko!...


p/s ~ saya try search kat FB si veronica ni, tapi dah takde.. agaknya die dah delete or tukar nama lain kot!!!

11 comments:

..nOj.. said...

dh ade org repot kot. n admin dh remove dia la tu. setan. aku baca yg 1st n 2nd je. tak sanggup dh nk baca

Shinnaz Ahmad Rasid said...

setan kau veronica!

Kniedaz said...

stupid girl..

♥ EeiNz ♥ said...

giel tul dak2 cmni.

fantaghirolynn said...

copy paste

mommyYen said...

memang berani mati budak tu,sape la mak bapak dia.isshhh..bikin org sakit hati ja tau kan..

me said...

sakit ati komen veronica nih!! bodoh pny orang

@e_da said...

kuang hajatr betul pompuan ni.. geram betulla....

beba said...

orang macam ni jangan dilayan jek..saya dok tengok comment2 reply tu pon cam dah ala2 same jek dok gune f-word, b**** semua tu..

asalkan rasulallah sendiri pon kena baling batu and dihina just diamkan diri jek..kenapa kita plak nak melayan and menyalak macam orang tu jugak..kalau biarkan senyap la dier..sama cam kes yang mengutuk arwah din beramboi gak la ni..nak glemer free...

lagipon si veronica ni sah2 la orang kapir laknat..

pendapat saya jek..huu..

My Heart said...

eh..eh.. cam sialnyer betina ni.. akak rasa ni mesti suku sakat babi/setan/anjing ni...

eima said...

bodoh tul ...
suka hati je ...
minta² kena tindakkan undang2 keras kat budak nih ..
masuk jel .. isa ke .... baru die tau .. racism tul ..