Baru Ku Tahu


sampai saat ni, terasa lagi kemanisan kambing bakar yg dingap masa dinner kat Saloma Bistro isnin lepas...sedap jugak ya daging kambing ni! 26 tahun idop, ni baru 1st time makan! gara-gara terpengaruh dengan cik Lynn la ni... tengok die makan, die cakap sedap! saya pun tumpang la jugak! perghhh... sedap nyer kambing bakar!!! nak lagik!! nak lagik!!

sebelum ni kalau kat kenduri jamu daging kambing, memang tak pandang punya! saya ni kalau lauk cam pelik² ni memang tak makan. macam kambing, itik, rusa, arnab... tu semua tolak tepi... husband saya lagi la! lauk ikan keli, sotong, kambing langsung tak mau pandang! bau pun tak boleh!! kalau order tomyam kat kedai, siap pesan jangan letak sotong! kalau letak jugak, mau nye die order lain. huhuhuhu....

u all suke makan daging kambing??


10 comments:

eima said...

penah la mkn ... tp aku pun terpengaruh gak ngan org² ..ckp daging panas la .. busuk la ... mcm2 la ...
tp klu ade ..aku trigin ..aku mkn je ....

Kauthar said...

saya suka :D

..nOj.. said...

sedap ke wei kambing? tak penah mkn la. takut mcm geli geli sket nk mkn. tp bile ko heboh promote camni, tetiba rase nk try la plak

Kniedaz said...

kambing bakar sedap! tapi tgk gak..kalau org yg tak reti masak, dia berbau...lapar lamb chop plak dah!

LiErOSe~QiEmi said...

penah makan.. org2 kt ofis banje makan 3 ekor kambing panggang.. sedap laaa..tapi kalu tnye nak makan lagi tak.. tak mo daaahhh.. ari tu makan pun sbb takde lauk lain sbb tu rase mcm sedap skit.. klu ade lauk laen, kambing ku pandang seblah mata sajee..eheh

MRS. K said...

@eima
tu la...ada cakap daging kambing ni panas.. so far aku makan ari tu, takde la badan panas... hehe

MRS. K said...

@Kauthar
hehe.. sedap kan?

MRS. K said...

@..nOj..
sila try weh..

BIONIC WOMEN said...

sedap ker?saya xpenah try kambing tapi slalu rase nak cuma takut x leh makan, slalu nak try lamb chop tapi takut x leh makan kang bebel lak si pembayar bil tu..hehe

~aSHa~ said...

cara promosi tu mcm duta dari restoran tu je...caya la..ada klass