Bila Saya Sedih, Saya Makan Aiskrim


Hari ni saya sedih, a bit down! (down la sangat)
so, kawan² yang baik hati lagi prihatin blanje makan aiskrim
sedap! manis meletin! nom nom nom (ayat shinnaz)
so, sekarang dah okey! dah sejuk! dah tersenyum girang!


berjaya jugak habis kan! tenkiu kawan yang baik hati tersebut! lain kali blanje lagi!

12 comments:

♥siEha♥ said...

sedapnye...leh ngidam nie nengok..kat ne nie??

Shinnaz Ahmad Rasid said...

nak sedih lah..belanja eskem plis...:(

p.s: e..nampak sgt kita suka makan. nom.nom.nom :p

..nOj.. said...

kemain beso gelas, kemain byk eskrem tu. abes ko mkn. wah wah anbelibebel

ummiaqeef said...

dapnye....alalala...balik ni nak ajak shinnaz beli eskrim la..hahahaha..

MRS. K said...

@♥siEha♥
kat secret recipe la yang

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
ko memang suke makangg pong!

MRS. K said...

@..nOj..
tu sebab sedih sangat tu yang bleh habis!kahkah

MRS. K said...

@ummiaqeef
sile ajak! die pon suke makang!

SyaNa said...

jaaattttt
aku plak ngidam eskem
huhu
da ok tak sedey ek?? ok jgn sedey2 tau

Farah said...

hehe saya pon suke makan eskrem kalau sedey/stress.

Elyn said...

umak aiii eskrem tu menggugat ketenteraman i di pagi hari ekekekeke

azimah-Butik Nur Kasih said...

wahhhh mcm ni kenalar mrs.k bersedih selalu, blh dpt mkn aiskrim freeeee yg dah tentu best! :D