Cara Nak UP Trafik Versi Ibu Hadif



u all pernah dengar INNIT?

ini dari pemahaman saya la yer.. kalau salah tolong betulkan. Innit adalah tempat di mana Glitterati Nuffnangers promote blog masing², shares topics, ada chit chat, dan korang boleh nang or dang sesuatu topic or entry yang dipublish oleh ahli lain. yang paling best, ni adalah satu cara untuk up kan trafik korang lepas publish entry kat situ. tapi kena make sure korang adalah glitterati member sebelum korang logged in... so, kalau bukan glitterati, tak boleh join la yer...


camne nak join?



1st, korang kena logged in dulu la, pakai akaun nuffnang yer...


lepas dah logged in, sila klik add new post untuk post entry terbaru korang.. entry lama pon boleh jugak!

then, fill in the blank... hehehe... letak la tajuk, describe skit pasal entry tu, letak link or korang leh retrieve link korang... mudah bukan?

S.E.L.A.M.A.T M.E.N.C.U.B.A

6 comments:

..nOj.. said...

dlu salu gak lepak situ. tp ramai chinese. diorg kurang nk nang malay ni. skang dh lama xpg. mesti dh ramai budak2 melayu kan

MRS. K said...

@..nOj..
i tak lepak pon, takat publish entry pastu belah! hahaha.. jadi la

SyaNa said...

good info
mmg aku tak tau wujud benda ni
hehee

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. terima kasih sebab kongsikan info ni..:)

Qaseh said...

hmm..baguslah...boleh try sekarang gak

eima said...

dah lama tau .. tp mls ... hahah