jatuh cinta skali lagi


aduh! heartbeat, heart attack, brokenheart, heart you & i lap u betul tengok si mamat Chun Jung Myung aka KiHoon ni!!! hensemmm amat!!! sapa mau tengok mamat ni sila la bukak canel 303 KBS World setiap hari rabu dan khamis pukul 9.00 malam! Cinderella's Stepsister adalah BEST!! ni drama 2010! fresh lagi ni.


p/s ~ dalam byk² cite korea yang ada kat tv, saya belum pernah tengok Winter Sonata! huhuhuhu... masa tu dok asrama kot! tak leh nak tengok! sobsobsob...

7 comments:

..nOj.. said...

aku xpenah tgk cite korea ni. mende la korang neh. ramai betul yg gile cite korea. hehehe

eima said...

xde perasaann.....
sekian terima kasih ...

MRS. K said...

@eima
manja mengong!!

MRS. K said...

@..nOj..
try test tengok sekali! kang melekat!

hajarus said...

citer ni dah episod keberape dah mrs.k?
try la tengok winter sonata mrs.k best!!!

ibu_Arifa said...

ensemnyer mamat tu..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huhuhu...aku dah jatuh chenta ngan lee min ho...siang malam dok terbayang...PARAHHHHH...hahhaa