makan angin di Goldcoast...

.
.
bukan goldcoast ostolia tu...yang tu baru dok kumpul duit lam tabung... entah bila boleh pegi.. sabtu lepas makan angin kembung perut di goldcoast sepang sajok! itu jer yang dekat ngan umah.. ngeh..ngeh... 2nd time sampai sini... 1st, setaon yang lepas masa hadif umur 6 bulan rasanya... huhuhuh.... kira dah banyak gak la yg berubah... hotel pokok kelapa sawit tu pon dah nak siap!


layan gambo je la yer... intenet hari ni amat la cam siput sedut! hampess... nak upload gambo pon berkurun... dalam FB lagi la, langsung tak boleh nak masuk gambo! sabo...sabo...


ibu hadif menggedix... byk lagi gambo lebih gedix, segan nak tayang.. huhuhu





p/s ~ sape nak add saya kat FB, search je 'ibu hadif'... okey?


.

8 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

encem boy hadif :)

BIONIC WOMEN said...

best nyer jengjalan gold coast..hehe

hajarus said...

encem nyer hadif... mrs.k guna camera ape ekkk.. cantik & clear picnyer...

eima said...

cantek rambut hadif...

MRS. K said...

@hajarus
dslr d50.. pinjam... hahahaha

♥ EeiNz ♥ said...

hadif da besoooo !!! ;)

Intan said...

Yelah kay, gambar chantek giler very the sharp! Nikon ke Canon nie?

Kita tak pernah spi situ lagi, nie 1st time dengar...ekeke :D

MRS. K said...

@Intan
nikon la intan...