Mission Accomplished!


sambungan cerita semalam pasal misi mencari kek, hadiah dan bunga untuk seseorang yang baik hati lagi dermawan! ahaks...

lunch hour semalam kami bertiga pi cari kek, hadiah dan of cos bunga untuk bos tersayang sempena belated besday beliau yang jatuh pada sabtu lepas. kononnya nak jadi anak buah yang baik lagi prihatin la buat surprise utk bos!

misi pertama pi cari kek kat secret recipe... sbelum tu bos dok sebut² nak bluberry cheese cake! tapi takdok la pulak kat SR alamanda tu. call SR lain pon takde jugak! so, solution nye amik je la yogurt cheese! then, masuk care4 pulak pi beli jajan dan air bergas!



keluar je dari care4, kami bergerak bertiga-tiga, cepattt jalan ke lovely lace pulok! penat dah pikir nak beli hadiah ape, last skali singgah je la LL tu coz we all tau our boss ni memang suke barang² kat situ! so, hadiah dah dapat! done.. jom gerak pi cari bunga pulak!


misi seterusnye ke Taman Warisan. thank to Shinnaz coz kasitau mana tempat nak beli bunge.. at first ingat nak buat delivery.. surprise la skit kan? tapi die caj RM10 la pulak! so cancel! bajet takde.. huhu... dah siap sume, dalam kui 2 dah sampai opis! Mission accomplished! tunggu nak buat surprise kat boss pulak!


masuk bilik bos, we all nyanyi hepy besday kat bos! she's quite surprised la jugak tetiba we all masuk bawak kek dan bunga bagai! nyway, HEPY BESDAY BOSS! moga bertambah bahagia dan ceria selalu... cepat² naik pangkat lagi!


ini die yogurt cheese cake SR! sangattt sedap menjilat jari dan bibir!!!


p/s ~ nak tengok gambar hadiah untuk boss ker? tunggu bos bukak hadiah dulu la yer... hehehe


11 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

kek itu sgt menggoda ku huahuahua.....

mama_auni said...

bagus tol anak buah camne..hehehehe

eima said...

thn nih kompom dpt apc ...hahha

eima said...

gile besh dpt anak buah cam nih...
boss ok elok la diarai ....
klu dpt boss hampeh ..aku pun maleh layan ...

dah agak dah mesti ko cr utk boss ko ...

MRS. K said...

@eima
harapan je la

mommyYen said...

cute nya kek tu..ermm mesti sedap kan..?

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sama-sama. senang jer cari bunga tuh. heh! pttlah tak mo amik kat taman awam. hehe..utk bos ghupenyer..

btw! jeles lah uolls mesra gila ngn bos. sporting gila. happe belated besday juga utk bos uolls :)

betul ker kek tu sedap?

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
sedap gilak! try la

aiza said...

Wah... terharunyer....
Uols semua memang baik..
Sebenarnyer i yang paling beruntung.. sebab dapat kenal ngan uols semua...yang best dan sporting...
Without uols.. im just a nobody...

Thanks 4 the lovely flowers.. i memang suker fresh flowers...
Thanks for the cake.. I love it..
Thanks for ur attention..
Thanks for being patient..
Thanks for the thought..
Thanks for the friendship..
Thanks for the kindness..
and most of all
Thanks for just being there... for me, all the time...
Muahhhh..
Love uols...

p/s.. Thanks to Shinnas... jomlah join..

MRS. K said...

@aiza
terharunyer....

Wansteddy Tales said...

bestnya kalau kawan2 opisku raikan ku begini hahaha.... kena tgu naik pangkat dlu kot ngahaha