Pencapaian terbaik setakat ni....


holla ppl! masuk opis jugak ku hari ni! baru baik dari 'kedemaman'... so, pagi² haruslah check akaun nuff ku yang dari 2 minggu lepas tak berganjak-ganjak angkanya... dok camtu jugak!!!


tapi, pagi tadi, alangkah gumbiranya rasa hati, lama jugak nak menunggu sampai ke tahap 2 rat ni! dok tahan napsu jangan cash out! jangan! dont! dont! tunggu laa banyak sikit!.... tapi memandangkan dah nak ujung bulan, dan melepasi target yang diidam, so, esok atau lusa saya nak cashout! lalalalala.....



p/s ~ oh yer, ni kali ke-2 saya cash out!

15 comments:

Farra Dhelina said...

wah dah kali ke2?

byknya nanangg..kaya kaya kaya..taniahh!!!

sHi Ma said...

tahniah lah.. shima gak angka xberanjak2.. sedih je.. apa rahsia dpt byk tue? hehehe...

BIONIC WOMEN said...

best nyer banyak dapat..kita duk rm10 pun x sampai ag..huhu

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

jom la cash out sesama...lalala...tak sabar jugak ni...

@e_da said...

cantik number tu... sy pun tunggu target baru nak cash out.. merangkak2 nuffnang naik kan.. tapi takpe ada gak hasil..congrats

ann @ hatiberbunga said...

wah.. tahniah! tahniah!

..nOj.. said...

wah bestnye tgk angka2 tersebut

pakcikLie said...

tulun2 sama pakcik nie hah dah x larat BW.

Deelira @ Deeliraz said...

nak cikit :p

ratna said...

alhamdulillah.. yey yey.. shopping..shopping..

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. banyak tuh~ tahniah2!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya...

Kniedaz said...

wah..bestnya...

Elyn said...

alhamdulillah murah rejeki!!!

eima said...

kayo ko...

weh aku tags :heheh
http://eima-contest.blogspot.com/2010/06/aimna-online-store-giveaway.html