Plis...Plis...Plis... Kamu Jangan Nakal!

kus semangat! keluar je dari bilik air pas mandi, tengok baju² hadif selerak kat lantai! hadoiii... hadif dah mula buat onar! dah pandai yer skang tolong 'mengemas'... sabor je la... sebelum ni hadif very sopan santun yer... tak pandai nak buat semak samun ni... nampaknya lepas ni ibu kena work smart la..


tengok ni! kosong dah rak, hadif tarik keluar semua baju dalam ni! hadoiiyaii.. kena la lipat balik! dah la paling tak suke keje-keje lipatan anyaman ni!


ini budak buat muke tak bersalah!!! gerammmmm nya ibu!! hadif, plis..plis..plis... kamu jangan nakal!! ibu kamu dah la jenis pemalas ! muahahaha...

16 comments:

fantaghirolynn said...

tanda2 hadif dah besar....

mama_auni said...

hehehhe..bese arr tuh..auni pon dh pandai nk wat sepah..dah la mama die ne pemalas n suke wat sepah gak..ahahha...

Farra Dhelina said...

mmg hangin je 1 bdn bila tgok anak 'mengemas' kan!! hai lah ankkk... hihi..saba je lahh..

Intan said...

Mmg geram tgk muka hadif tu, tapi kan geram sbb dia cute...hee hee :D

Hik hik, sama lah kita mmg paling malas betul bab lipat2 kain nie :D

SiTi said...

tu laa dia kan klo ada anak lelaki ni...penat kita jadi nya

Ena said...

hehehe..

hadif nak tolong kasi ibunya jd lagi rajin la tu.. =P

dah besar dah kan hadif nie.. encem sudahhh! :)

MRS. K said...

@fantaghirolynn
tanda2 dah boleh proses yang baru..huhuh

MRS. K said...

@mama_auni
muahahaha... hadif baru je pandai buat sepah ni

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

baguih hadif....
sila wat semak hari2

hahahhahaha....ai loikee...kuikuikui

Kniedaz said...

kasi ibu rajin ye hadif? hehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tiap2 hari, bila dua beradik dah tido ai baru leh mengemas umah...balik keje umah sepah cam apa...hangin jek...

..nOj.. said...

hehehe dia tau ibu dia malas tu. nk suh ibu rajin sket wat keje. letih la ibu pasni

eima said...

anak aku pun sama ... keja die ngemas/nyepah je ... suka sangat ... mama lipat bj die pun sama ... main tok sah cite le ....

ummiaqeef said...

kat umah aku tu bukan aqeef je buat sepah..abah aqeef pun same...uwaaa!!!

me said...

hihi..sama la ank bujang kita! suka tolong ngemassss..

Elyn said...

haahahah gudboy!!! masak la omak ekau hadif oiiii