Saloma Bistro


bila ada meeting, harus lah ada makan² kan? nak-nak kalau melibatkan delegate luar negara, off cos la kite nak tonjolkan our culture... so, tempat makan yang sesuai untuk dinner dan ada joget lambak bagai, tentu la kat Saloma Bistro or Seri Melayu.

1st time masuk Saloma Bistro ni. kalau Restoran Seri Melayu tu ada la 2-3 kali! so far, makanan adalah banyak, hiburan pon biasa-biasa jer kat mata ni.. dah selalu sangat tengok! tak kisah sangat la... sibuk nak carik makan jer... jom layan gambo je la..



gambar² kenangan Allahyarham Pn Sri Saloma yang tergantung kat dinding restoran


ni pun Puan Sri jugak! hahaha.. puan berseri-seri kekdahnye...


kenyang perut suka hati!

5 comments:

pakcikLie said...

eh2 masuk Saloma Bistro , tangan kena terkulai sikit ala2 Saloma gitu..

Aleyn said...

Besar yer...macam kat Ballroom pun ader

atty's said...

kty lom penah sampai saloma bistro lagi ..

Elyn said...

org yg dh kenyang tu pun nmpk berseri2 la!!

..nOj.. said...

ala mane gambar makanan nye?

camne la nk dpt pinggang cam saloma tu kan