si geli-geli


budak kecik memang takut jejak tanah eh? takut ke geli? ke die gayat tengok tanah besar sangat kat laut tu? sepupu hadif pon same jugak, jerit macam ape ntah kalau letak kaki die kat pasir! si hadif ni pon same! tu pakai kasut tu! ye la, die jakun kot.. kat umah semua bersimen, tak nampak tanah langsung. tu pasal bila nampak pasir menjerit semacam! huhuhu... sabo je la...


tengok tu! punya la kuat die angkat kaki ke atas, takut jejak tanah punya pasal... hadif... hadif...


close up sikit! alahai anak aku! penggeli rupanya....


p/s ~ anak sape macam ni jugak? dengan pasir pon takot....

12 comments:

eima said...

anak aku memula je .. kejap je ...
pastu die la raja berlari²...

ummiaqeef said...

mak ai..sabar je la..pasai dia geli tu? aqeef aritu mandi laut siap xnak balik..punye la excited,bukan dia nak mandi laut,dia nak main pasir..haha

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

dia geli pasir rupa gitu kut...

wany said...

anak saya plak.. mula2 jer takut menjerit.. pas tu siap dia tarik tangan papanya nak p lagi tempat dalam..

MRS. K said...

@eima
si hadif, mula2 okey, pastu die macam tergeli plak... hahaha

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
agaknye kot

iera me casa........ said...

akak..... mungkin baby semua macam tu kot akak.... sebab anak dara iera pun geli amat ngan pasir laut tu...

ntah apa yg di oarng pk pun tak tau kan akak kan sampai nak pijak pun tak brani

Ieda Al-Habsyi said...

ehehehe! geli main pasir sama cam ngan anak sedara aku, :)

Puteri Satu said...

Aqilah dulu pun gitu... tapi sekarang.. pantang nampak pasir... mengelupur nak turun gi main pasir... huhuhu...

hajarus said...

hehehe... hadif kiut jer wat camtu... ;d

eima said...

@MRS. KK aku rasa hadif rasa pasir masuk dlm kasut die kot ... pastu kasut die kotor ngan pasir2 lembab tuh ...

fahim geli ngan sawang kat siling .. rambut atas lantai ngan penyapu lidi ..haha

lovelywa said...

haa..bole kawan ngn umar..umar cukup pantang kena pasir..dia tak suka kaki dia kena pasir..mayb hadif geli kot sbb pasir tu lembik kan..sama cam umar..sejak lahir sampai skang ni takpenah pun kitorg mandi laut..sume gara2 dia takleh kena pasir..mcm2 perangai..