tunggu 2 hari, naik 19 sen jer...


saya pasrah!!

isnin lepas bagitau nak cash out nuff kan? tapi bajet nak tunggu betui² ujung bulan baru nak cash out! kot-kot la nak bertambah skit! huhuhuh... tapi ari ni cek, die naik 19 sen jer... pasrah.. nak tak nak kena cash out jugak la! malas dah nak tunggu...


p/s ~ blogging is fun!!!

12 comments:

mommyYen said...

hehe..sabar, sabar

eima said...

ckp le time kasih kat aku ... aku kan antara yg rajin blogwalking blog ko ... hahha

BIONIC WOMEN said...

nak cikit..nak cikit..huhu

Hot Mummy said...

kay, mcm mane nak dpt byk duit kat nuffnang? akak nye masih x de ape2 lagi pun?

ummiaqeef said...

bestnye...aku baru je belasan ringgit..hampes! hehe

MRS. K said...

@Hot Mummy
huhu.. teruskan menaip..taip...taip..dan terus taip tanpa jemu.. passion itu penting!

MRS. K said...

@ummiaqeef
takpe..usaha lagi!!

mummysyafie said...

k..bila la leh banje cucur pisang ni.

|| NaFiRaa || said...

dah selamat dah~ selamat kembali mengumpul~

~aSHa~ said...

ehehehe sama2 kita shopping raya ye....byk kali dah ai tgk yu punye cash out...caya la babe...tahniah

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha...aku pun baru naik baper sen jek..lama la kena tunggu pas ni weii...

Farra Dhelina said...

yeahm blogging mmg menyeronokkan!