apa G anda? gemuk? gebus? gempak?

eh korang, try la join kontes ni. mana tau korang punya luck nak menang besau! just kasi tau pe korang punya G jer... utk details, klik SINI.



meh nak cite pasal bukak pose smalam... tercapai gak hasrat saya nak bukak pose ngan GCB! katanya limited time tapi kui 8 malam tadi ade jer... tak laku ker? kekeke... boleh tahan jugak rasa dia! tekak saya ni translate rasa GCB tu macam ayam goreng madu yang jual kat pasar malam tu! hahahaha... seriyes....

kecik jer rupenye... tengok gambo cam besau beno...



dah name pon bukak pose, so napsu tu melebihi batas pulak! order ayam goreng jugak! air minum ribena!



budak ni makan fun fries sajok! nak kasi ayam pedas la pulak! die dok main cak-cak pulak ngan awek belakang! cisss... sape la yg ajo tu?



gambo tukang bayo mesti la ada kan? amik hati... nanti leh makang lagi!!


p/s ~ so, korang dah try GCB??

18 comments:

deelira said...

belom mkn lagi.. :p
malam nnt br nak makan :)

MrS. F!zA said...

HARUS CARI!!!!! apa pasal en khairi cam sedih je time makang! ni mesti kes bini asik paksa bayar ja..hahahahah

mrs.ecam said...

ape yg d telek oleh tukang amik gambo tu...hihihihii

ummiaqeef said...

erm..dah torai smlm..x sodap la..biase je mcm ayam madu tu...

ibuayu said...

belum try lagi..tapi tak sabar nak cuba ni

Shinnaz Ahmad Rasid said...

serius comel gila watermark Mrs. K atas burger. kak kalau nak buat. tapi bukan gambar kartun pun boleh kan?

ratna said...

ahad lepas kita dah try dah.. bg saya tak berapa sedap sgt.. cannot go la.. ha ha ha.. tak der niat di hati nak order lagi.. sedap lagi prosperity..

Ena said...

huk huk huk..
belum try lagikkk daaaaa..
nak kena gak ngecek en. hubby nie.. ;D

MRS. K said...

@ratna
rasa die bagi saya ok la.. mcm sy cakap tu, rasa cam ayam madu jer.. huhuh

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
ko nak letak gambo alien pon boleh! mihahaha

MRS. K said...

@Ena
sile..sile.. tak salah nak mencuba benda baru kan

MRS. K said...

@ibuayu
sila terjah kedai berdekatan

MRS. K said...

@MrS. F!zA
muahahah.. paham2 sendiri ler.. kekekek

MRS. K said...

@mrs.ecam
tukang amik gambo?

MRS. K said...

@deelira
selamat bukak pose zue!

jfook said...

Hungryyyy

ken said...

long time no eat mcd edy =P

eima said...

nanti la pi alamanda..aku lapo la ...