Deting dengan Pak Ku


cerita ni dah basi... memang tahap dewa basi dah... huhuhu... layan je la yer.. dah ketandusan idea nak tulis ape... hahahaha... sumtime, kite akan sampai ke tahap boring gila baben dah tak tau nak merepek apa dah kat blog! nasib la...



eceli, saya kenal Pak Ku dalam FB jer.. beliau officer kat cawangan Kerteh. kenal camtu² jer... tengok muka pun lam FB jer.. tapi geng² lain memang kenal la beliau ni... kebetulan Pak Ku datang Putrajaya sebab dapat anugerah cemerlang kan... so, ajak la pi makan nak meraikan orang cemerlang ni! tapi, Pak Ku pulak yang kena ketuk! hahahaha... nasib la...


seperti biasa, tempat biasa yang suke dikunjungi untuk makan tengahari.... Coffee Village...


luas pemandangan betul kat sini... ada kolam mancing. tapi time lucnh hour, memang agak panas kat sini. harap kipas je la, ekon tarak yer.. ni jenis open air


ini la rupa paras Pak Ku yang ensem... muahahaha... tenkiu ye blanje dulu tu...


kami sentiasa bersama.. di mana jua...


datang sini sebab nak makan asam pedas ni! terbaikkk wokk! kuah die pekat... even saya memang tak suke asam pedas, bila makan yang ni, terus tangkap cintan woo...

11 comments:

mrs.ecam said...

huwaaa menggugat keimanan aku yg berpose nih...asam pedas....my peberet

Shinnaz Ahmad Rasid said...

coffe village kat mana kak k?

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
sila rujuk perbincangan kite di FB.hehehe

MRS. K said...

@mrs.ecam
oppss.. im sorry

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eh naper aku tak kenal pun pak ku ni...haihhh...

eima said...

aku pun tak pegi lagi kopi village nih ...
besh ke ....

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
ko kan kera sumbang aka katak bawah tempurung.... hahahah..

MRS. K said...

@eima
suasana okey, makanan ada ok ada tak ok.. sekian

..nOj.. said...

bestnye. dh lama tak makan asam pedas yg sedap. ntah mane nk carik kt cni pun xtau la

hajarus said...

nampak pekat sungguh kuah asam pedas tu... mesti power ni... sedapnyer....

fantaghirolynn said...

woi izan kuar la dari tempurung.. lihat2 lah DCA