Adam Western Food, USIM Nilai


hari sabtu. memang best sebab cuti! yang tak best, hari cuti kena duduk rumah! aduh.. hari cuti patut jalan². hari ahad duduk rumah sebab isnin nak keje! huhuhuhu....

ayah hadif keje la pulak! so, kami dua beranak duduk rumah sajalah! ibu tengok hadif, hadif tengok ibu!

malas nak masak! so, makan beli kat kedai area umah je la... nak terjah Adam western food lah! depa masak sedap! dapat kue tiaw kungfu lagi besh! perghh....

eh, tapi rasanya kedai ni bukak pukul 5 petang... adoiii....teringin nak makan kuey tiaw kungfu dah ni!

kalau nak tau, ni ler kedai kak fynn mummy juna yang hensem tuh....

14 comments:

mummysyafie said...

duk rumah diam2..kemas rumah segala bagai. same routine la k..

BIONIC WOMEN said...

kat subang jaya ni x jumpa ag kedai yg betul2 sedap mengikut selera tekak kami sekuarga..dan yg x tahannya..semuanya mahal tau..Mee sup pun RM5 semangkuk..huhu

Qaseh said...

betul2..dok 2 org je beli kedai je la...jgn membazir

b.O.n.d.a said...

ciken cOp dia pOwn sedap K!
=)

ann @ hatiberbunga said...

tak penah lg makan kt adam since dia pindah kedai. hmm...

Jiey^Mien said...

Ok ape dok umah.. save budget.. hehehhe..
kami ari sabtu je bertapa kat spital..
makanan kompem2 la mahal beria..
bkn la sedap mana pun..
hehehhehe

MRS. K said...

@mummysyafie
huhuhu.. penat dah ni kak vacum tingkat atas smpai bawah... tangga pon vacum jugak! hadooiii

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
kena selalu buat jalan2 cari makan.. baru jumpa kedai yg ngam dgn tekak

MRS. K said...

@Qaseh
hehehe.. tu la pasal.. beli je la.. tak pon, beli lauk, nasik masak je kat umah

MRS. K said...

@b.O.n.d.a
ye ke? tak penah try lagi.. must try ni

MRS. K said...

@ann @ hatiberbunga
u shud try

MRS. K said...

@Jiey^Mien
muahahah.. save bajet!

fantaghirolynn said...

adamaya

eima said...

baguih la ko k..
patut nye restoren ngan kedai yg ko slalu promote tuh kena credit ko la ...
bg diskuan 50% tiap kali ku pegi ke ...