Grill.Gojes.Gloriyes


Burger yang dilengkapi dengan daging paha ayam panggang, bersama dengan kepingan rangup daun salad, dan sos panggang istimewa ini sudah pasti akan membuatkan anda terliur tanpa henti!

perggggg!!!!


semalam suami saya ajak makan beger di atas. tapi saya tolak! tolak dengan baik, kang derhaka pulak! kesian suami saya. tapi saya tawarkan die menu yang lebih best! saya lebih inginkan sensasi delight pizza hut. saya sudah gian sama ocean tuna! sedap! memang sedap!

so, semalam ngidam saya terhadap ocean tuna telah terlaksana! tapi hari ni saya seperti mau merasa keenakan si grill.gojes.gloriyes pula! oh ya, saya puasa ganti hari ni! agak², encik suami nak tunaikan tak permintaan saya?

12 comments:

deelira said...

aku pon pose..dan aku telah terpengaruh dgn entry ko nih!!... jom serbu petang ni kay ;)

Farra Dhelina said...

yg tak pose pon terhingin gak!! adeii

MRS. K said...

@deelira
sungguh la dah terliur sangat dah ni zue... kurang pahala kite zue.. huhu

hyazz said...

ssyyyyss...ni yang wat aiii terliur gakkk ni...xttahan rasenyer...xleh jadik ni...petang ni nak bodek ck abang jugak leaaa

hyazz said...

k k..
hang buat ku terliur jer...xleh jadik ni...dah menceceh ayaq liuq ni...kena ajak cik abe ku niii...hehehe

♥siEha♥ said...

saya dah rase nikmatnye mlm kelmarin...hehehe

..nOj.. said...

aku rase hubby ko setuju. sekaligus bole melempiaskan keinginan dia smlm tu. fuh fuh sib baik tgh kenyang ni

MRS. K said...

@hyazz
kak ya, apa lagi! balik kang paksa rela abe pi beli la

MRS. K said...

@♥siEha♥
wahh... nikmat ke sieha? ehhehe.. sedap tak?

mummy_ayu said...

alamak..cedapnya...baca un cedap tu..nak kena cari gak nie...GERAM....

MRS. K said...

@..nOj..
tu la.. lam kete kang nak kasi hint2 skit

hajarus said...

alahai sedapnyer....