Kuey Tiaw Goreng RM11.00

hanya di



















Istana Bambu Restaurant


p/s ~ saya order yang paling murah tu! ermm.. sedap lagi saya masak! lalalalaa....

14 comments:

ratna said...

baru nak tanya sedap ker tak.. mmg abis kena bambu la kalau gini.. tp mmg ada sorang blogger tu kata kat situ mahal sbb dia pun saja test mkn kat situ.. kalau mcm tu saya tak mau pegi la.. cuba la intai2..org kata dekat2 jer dgn istana bambu tu..

Puteri Satu said...

naper tak try kat restoren hitam putih kat depan sana tuh... char kuey teow dia memang kelass!!! klu udang kecik RM4.00 je... klu udang besar RM7.00... huhuhu...

MRS. K said...

@ratna
tak sedap la yang!

MRS. K said...

@Puteri Satu
ni saje je pegi kak, otw nak pi umah mak metua... saje singgah sebab tgk kat tv cam best..huhuh

pakcikLie said...

tu baru Istana Bambu..kalu Istana Kayangan Restaurant tak tau lah...huhu..
..mmg masak sendirik lg sedap.

..nOj.. said...

baru je aku nk tnye. sib baik ko ngan jelasnye dh tulis kt bawah tu. ni kalo mkn kt tempat lain ni, leh dpt 2 pinggan stengah dh ni wei. rugi rugi.

deelira said...

speechless :p

HenRy LeE ® said...

wow... mahalnya... :(

MRS. K said...

@deelira
muahaha... say sumting la zue...

MRS. K said...

@HenRy LeE ®
yep.. tapi restoran cantik, makan pon mahal la.

Farra Dhelina said...

dgr cite, tmpat ctk tp mknan tak secantik tempat..betul ke?? ishhh..11 hengget?? mengalah kan hotel!! adeii..sabo je lah..

ummiaqeef said...

nampak biase je..ape yg buat dia mahal? tempat tu ek? hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mahal lah....

LiErOSe~QiEmi said...

tak bebaloi la k.. Aku rase ko masak berganda2 lagi sedap, leh letak macam2 dalam kuey tiaw tu dengan rege RM11 tau..