Laksa Telur Goreng Kuala Kangsar

tadi tengok FB membe. die publish gambo ni! cepat² je saya komen! coz saya ni memang hantu laksa tapi tak penah lagi tengok laksa telur goreng camni! hohohoho.... nampak cam lebih menyelerakan gitu!

laksa ni hanya ada di Kuala Kangsar je eh... Kuale memang tempat laksa yang best²! kalau nak try makan, cari kedai Laksa Deris! tapi kawan saya cakap, kedai tu dalam kampung skit! so, susah kot nak cari! ape pon, nanti otw nak balik tepeng, harus singgah cari ni!

13 comments:

Farra Dhelina said...

e e ada telur goreng?? tak pnh nmpk pom laksa taruk telo goreng..

sy pon peminat laksa!! pehhh meleleh air liur! haha

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ko try laksa penang kat tepi pantai tu...alahhh aku lupa lak pantai pe...tapi memang terbaekkk...balik sana mesti pekena...

Ena said...

hari tu masa balik kg FIL nak pergi tapi time balik dah lupa nak singgah.. kempunan ena nak rasa laksa tu.. huhu

..nOj.. said...

telo goreng ke? wahh nmpk sedapnye. kt cni susah nk carik laksa yg sedap. hampa

eima said...

mak aih ... ade telur goreng ..pelik nye ...

tp kuah nampak cair la...
aku prefer yg ori recipe ....
tp sekali sekala cuba pun tak salah kan..

Zura Hasan said...

hai...jln2 masuk umh ni...tgk laksa telo grg..mcm pelik jer...dh try laksa beras kuala perlis?wajib try kalo g perlis tau...hehehe...kite add awk yer...

fatin said...

hurmm..da penah rsa laksa sblh utara?..laksa die xmakan dgn telur greng tp dgn telur rebus..and yg specialnya ada smbal...lg special kuah belut..sdap sgt...kl dtg kedah trylah laksa kuala kedah...=)

BIONIC WOMEN said...

uihhhh...agak pelik jugak nampak laksa itu sebab x pernah tgk kot...nnti jgn lupa tapau kat i yeeee...terliur gak nengok

MY HEART said...

sodapnya!!

gamaknya kat bandar taiping ada tak jual laksa telor goreng tu.. haih!! akak ni mee udang kuala sepetang pun tak sempat rasa... ni nak cari laksa.. hiks...

azimah-Butik Nur Kasih said...

uiks apesal hubby ku itu tak penah citer pasal laksa ni ada kat kk?? harus di soal siasat ni emmm

MRS. K said...

@fatin
nak makan laksa kuala kedah, kena pi langkawi la gamaknya bru leh makan...

Kniedaz said...

Tak minat laksa walaupun kat Penang ni banyak org jual laksa..oh oh..sila amik award di blog akak ^_^

iera me casa........ said...

akak.. datang kat loqstaq pun takpe..
mmg melatop...
sedap nya laksa... huhu..
nak nak nak....