langsir RM15


ini tak boleh jadi!... si izan & fiza dah show off dorang punye baju raya, langsir raya... saya pon nak jugak la! tapi ni bukan la langsir raya... langsir skang ni pon baru 7 bulan pakai lepas pindah rumah hari tu... takkan nak beli lagi kan? cukup² la tu...so, taon ni takde subsidi utk langsir baru la yer.... pakai je mana yang ada! hiks...


ni langsir siap jahit saya beli 2 minggu lepas... beli kat Nilai 3 jer... RM15 sajok! yang harga spuluh hinggit pon ado, tapi kualiti tak berapa best la.. sebenarnya, ni langsir utk pintu, tapi suka hati saya la... bajet punya pasal! langsir pintu ku buat langsir tingkap! tu pasal takde kedut² belah atas, straight jer... hahaha... lantak la, asalkan berlangsir... so, what du u expect from langsir yang harga RM15? janji ado...

kira ok what dari sbelum ni saya pakai benda ni sajok!


































kain batik.. la la la la... kain batik! hahahaha.... malu jugak ngan jiran blakang kak putri, mama aqilah... hahaha.. jiran die tak senonoh tutup tingkap ngan kain batik jer! hahahaha... malu...segan pon ada! so, langsir RM15 pon ok what!
eceli, ni adalah bilik lipat baju, hanger baju, iron baju, stor baju dan segala baju ad dalam ni... hehehe.. dah 7 bulan pindah, baru ade kesedaran sivik nak beli langsir utk bilik ni... tsk..tsk..

22 comments:

..nOj.. said...

heheh ok la tu. lawo gak la. ala bilik tu bkn ade org duduk pun kan

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

aahaha kain batik! ok la tu dr gantung baju ngan hanger wat tutup!

lgsir baru 6 bulan pakai kalo gua pon tak tukar baru... huhu

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...ok per, janji ada...
dari ko tidak berpakaian, orang luar nampak...lalala...

weii mana ada aku show off..aku gelapkan tema tahun ni...hehehe...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kak K serius kain and corak dia lawa. kalo kak K buat langsir yang ada pattern lagi lawa. serius lawa and murah. kain ini macam kain baldu ker?

p.s: pattern roman blinds.

mentang-mentang dok nilai 3. sng nyer soping! jeles lah!

MRS. K said...

@..nOj..
betul..betul.. takde sape dok pon.. kain pon dah meninggi kena lipat.. adeh

MRS. K said...

@MrS. F!zA@Mama Darwisy
hahaha.. penah gak buat gantung baju tu..kekeke

Farra Dhelina said...

ok ler tu,. 15rgt pon duit jugak tau!! :)

umie said...

kay..kalu kay x bagi tau harga dan itu langsir utk pintu..mana kitorg tau..hahahahah

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
giler ah.. tak pakai baju lam ni pun..

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
eh, nama pun nak jimat.. takkan nak buat design bagai cik shin oooii...

Ieda Al-Habsyi said...

heheheh!! sempoi la ko, aku suka la langsir baru tu, murah dan menarik, janji puas hati kan :)

@e_da said...

ok tu janji cun.. hihi ibu hadif jom join my giveaway..

ummiaqeef said...

haha..kira ok ape bilik ko tu..kalau tgk bilik no.2 aku tu tmpt sidai kain ngan letak brg2 kete laki aku...bilik no.3 letak brg2 aqeef je tu dah penuh..hahahaha...kalau org dtg aku tutup pintu kedua2 bilik tu..senang citer..wakakaka

mrs.ecam said...

ok la tut yg pntg de langsir...bkn org tau pong rege die rm15..tp skang org dh tau la sbb ko dh tulis dlm blog...alaa aku x kesah nokk rege bape murah singgit pong aku bli asalkn lawooooooooo...heeeeeeee

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. cantek ar langsir kain batik tuh.. kreatip sungguh~

eima said...

cantek la... sesuai la ngan harga die... berbaloi la beli dr letak kain batik cam umah kongsi indon.. tp umah ko kan penah jd rumah kongsi kan kan ...K

BIONIC WOMEN said...

comel ler langsir tu...nak g nilai ler weekend ni..ehe

syariza09 said...

lenkali bli banyak2..jual ngan kawan2. Kami pn nak gak langsir $15

MRS. K said...

@@e_da
ok.. nanti saya terjah ek

MRS. K said...

@ummiaqeef
kasi show off la.. nak tengok jugak! keekeke

MRS. K said...

@syariza09
hahahaha... nak ke? awat tak habaq?

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
nanti datang nilai, singgah la umah ek.. hehee. pekena sirap segelas dlu