Pakwe Paris Hilton Orang Malaysia


pergg... mamat dari Penang ni sanggup habiskan USD 2 juta sebab nak joli katak ngan paris hilton! dengarnya 2juta tu dibelanjakan untuk bayar arak termahal untuk Paris Hilton & da geng di Les Caves du Roy Nightclub. perghhh! anak somebody ke Taek Jho Low ni ek?


perghhh lagi!! botol arak ni pon selambak besau! tunggang langgang la depa pas minum air setan ni!


more pix sila ke web mygosip.com


p/s ~ si paris ni takde taste betul la! mamat buncit ni pon die layan! memang kaki kikis betul la.. rupa tak pandang, yang penting duit masyukk! saya tengok mamat ni pon tak selera....

6 comments:

eima said...

pink die cam oink..oink...hahaha
jgn kena saman dah la ...

die dah kayo buat pe nk kikis duit org lagi ...
saje je tuh mamat tuh nk cr publisiti ....

mummysyafie said...

muka dah merah macam *tut*. baik bagi orang miskin je daripada abiskan duit tuk Paris ni.

LiErOSe~QiEmi said...

haah la manje, btl gak, paris kan dah kaye, aku rase dia pun just nak enjoy je.. layankan.. peminat katenye.. eh pandai je aku ni ahhaha

Farra Dhelina said...

ishh not my taste at all!! huhuhu

MRS. K said...

@Farra Dhelina
yep! mee too!

MRS. K said...

@eima
oink..oink katanye.. muahaha