rambut tempurung

hahahaha... nasib la hadif.. ibu ko ni tukang gunting rambut amatur... makteh hadif siap cakap rambut hadif cam tempurung lagi! wakakaka.... ibu kasi trim rambut depan hadif. rambut depan je la.. kalau skali ngan blakang, entah bentuk apa pulak yang jadi! hehehe...rambut depan dah panjang siap tutup mata lagi... kesian pulak tengok! pegi saloon mis tres hermanas kat area rumah, dorang tak pandai potong rambut budak pulok! nasib la...
rambut hadif belah blakang dah panjang! siap keringting lagi! hahahaha... comell... sayang pulak nak potong! ingat nak tunggu lepas raya baru potong! raya dengan rambut panjang, pakai songkok pulak, baru la nampak stylo! kekekeke...

12 comments:

ratna said...

okay jer saya tgk. nampak hadif lebih besar.. bg saya awak berjaya!!

Farra Dhelina said...

ohh patut lah potong rambut qseh! hikhik

sila sila..hehehe... kita tak pndai potong lahhh..nnti mesti senget pyaa..dah lah qaseh tu tak reti dok diam!

tempurung pon tempurung lahh..jnji stylo u! hehe

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

apa pun hadif maintain handsome....

BIONIC WOMEN said...

kiut aper hadif..ala kalau tuan nyer dah smart..wat camner pun smart ugek,,hehe
x sabar nak tgk hadif pakai songkok ngan rambut panjang...nemang kiut budak2 gitu..

MRS. K said...

@ratna
huhuhu.. terharu mak!

MRS. K said...

@Farra Dhelina
tu la pasal! takleh tgk rambut budak belah depan panjang! gerammm je rasa nak potong!

ummiaqeef said...

aku pung tahun ni xmo botakkan dia lg..cian abah dia asik nak botakkan je..kali ni nak simpan rambut panjang..mau tgk rupe dia gimana..hehe

MRS. K said...

@Agnes Kanyan @ Mummy Vish
yep! always... hehehehe

fantaghirolynn said...

ari tu kata nak tunggu lepas kenduri kawen..
ni nak tunggu sampai raya ..
dah raya tunggu sampai raya haji.. pastu new year.. l
ast2 naik sekolah la baru ibu potong rambut hadif.. betul x ibu?? ^^
tapi mmg cute

MRS. K said...

@fantaghirolynn
hahahaha.. sayang la beb nak potong!!

~♥ iella ♥~ said...

mmbr pun da gak potong rambut anak dia cmnie.. dia kata anak dia rambut cm Pekan (gambar Batu Belah, Batu Bertangkup kot rasanya..)hehehe

eima said...

dah mcm muka gegirl plak la ..
tomey!!