Saya yang CUTE

dapat award dari bakal jiran. terima kasih la wahai kak ina, bakal jiran ku yang entah bila nak pindah masuk umah die yang bersemak samun dah jadi sarang tikus! hohohoho.. kak, bila mau pindah ni? tak sabar nak berhouse warming umah akak! kekeke... toche...


1.Apa nama blog dan knape letak name tu?
~ alw!z b3 my baby ~ sebab saya suke lagu ni either versi mariah carey or david cook!

2. Jelaskan knape bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
~ jawapan seperti di atas...

3. Bila blog anda mula beroperasi?
~ 20 march 2009 sempena besday suami saya...

4. Siapa follower pertama anda?
~ diri sendiri... kekekee

5. Ucapan kpd si pemberi award
~ nanti buat makan², jangan lupe jemput!

6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni. :)
~ bionic woman
~ puan unai
~ eima aka manja
~ fantaghirolynn
~ umie
~ ieda Al-Habsyi
~ @e_da
~ mrs. ecam
~ syariza09

5 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

arhhh mencik...aku tk tersenarai...aku pun kiut gak...ko jeles ar tu...huh

ibu_Arifa said...

wah, bestnyer bakal dapat jiran..hari2 leh lah buat mesyuarat tingkap :P ngee..ngee

Hot Mummy said...

ello...umah akak berkunci tauuu....siput pun x bole masukkk..wakakakakakakakaka..

syariza09 said...

YE! YES! I' m cute :> ..hehe..prasan sudaa

eima said...

cute ke aku ??
fahim slalu ckp model dlm tv ke pelakon ke ... sambil tunjuk..."mama..mama"...
hahahah
TQ K ...