Baju raya hunting untuk Ibu Hadif pulak!


hari ni kan gomen dapat gaji + saya dapat 'bonus' skit! so, apa lagi. lunch hour tadi terus pegi Bangi carik baju raya dengan kawan². destinasi pertama, singgah Warta dulu. taon lepas saya beli baju raya kat sini. tapi baju yang berkenan semua harga RM200-350. hohohoho... cheq tak pakai la baju mahai camtu. duit tu boleh beli baju untuk kami anak-beranak! tapi seriyes la, harga baju kat Warta skang memang kaw² mahal! kat warta just beli kerongsang kecik 8 ketul RM10 dan belt butterfly.


then, singgah pulak PKNS. kat sini banyak gak choice compare to warta. harga pon lagi banyak murah. so, kalau korang nak beli baju area bangi, datang la ke PKNS ni.
lagi pon depan PKNS ni ada bukak booth jualan raya. baju kurung cotton memang banyak.... murah lagi... baju kurung budak pompuan lagi la comellsss giler... korang cuma sedia duit jer...
tapi saya beli hanger tudung jer...

hanger tudung/shawl/tie


belt

p/s : kena tunggu soping baju raya dengan ayah hadif jugak nampaknya! kalau keluar dengan Mr. K, mesti die suh amik jer baju mana yang berkenan + die hulur fulus skit... hehehehe....

9 comments:

Farra Dhelina said...

sama lah kita..tak best soping sorang lagi best bwk bank bgerak hahahaha

DYLA said...

rasenya kat bangi ni memang mahal. sbb apa tau, penah tgk tudung yg sama sebijik dekat warta tu dijual dgn harga RM20 lebih mahal dari kat tempat lain.

memang kat pkns banyak choice especially for tudung mcm tudung ekin tu. harga rasenya berbaloi2. hehehe...

baju girls (kurung/kebaya/moden) memang cute tersangat2 & affordable. hehe - inas nyer pun bli kat pkns bangi.

MRS. K said...

@Farra Dhelina
bawak banker best kan! tak reti nak tolak permintaan isteri!

MRS. K said...

@DYLA
tu la. kat pkns banyak choice! warta dah tak best

nasaoji said...

aku sakit jantung pilih baju ngn asben...2 2 tak sependapat..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu kalau shopping wajib bwk hubby...kalau gi sorang rasa mcm
"sayangnya duit aku"

firahadifa said...

eh.. hanger tudung tu bape ek kat sana ??

MRS. K said...

@nasaoji
klu camtu, ko kena gi asing2 la.. muahahah.. pakai baju ikut kaler masing2.. hehehe

MRS. K said...

@firahadifa
RM20.. beli dua dapat RM18 kot