buka puasa sambil rehat dan rawat


semalam gerak dari Taiping pukul 4.00 petang...
sampai R&R Sungai Buluh kui 6.30 pm
kami benti jab solat, then ingat nak teruskan perjalanan
coz nak singgah umah MIL kat gombak dulu
tapi time tu hujan lebat pulak
jalan sure gila punya jam kat dalam KL tu,
so, kami bukak pose kat R&R tu je la.

decided makan kat kfc je..
cari port ujung² skit jauh dari ekon!
bapak sejuk dalam tu! kat luar ujan pulak!

layan si hadif while bapaknye pi beratur beli ayam!



siap seludup nasi lemak beli kat kedai luar... muahahaha



nasi lemak ciput RM1.20



ayam sorang seketul.. jadi la...



fries tuk dak kecik!


bulan posa, makan sikit pon dah kenyang!
berkat berpuasa tu! so, sila elakkan pembaziran makanan berlaku...


10 comments:

~aSHa~ said...

kfc? wahhhhh terliur

Farra Dhelina said...

bln pose ni..tgok menu simple pon dh kecur2..hermmm..nafsu2..hihi

eima said...

wahhh .. mkn ayam KFC ngan nasi lemak sodap ....

MRS. K said...

@~aSHa~
balik kang boleh pi beli

MRS. K said...

@Farra Dhelina
hahaha.. nafsu tu. setan kena ikat dah...

MRS. K said...

@eima
pergh... teringat lak rasa ayam kfc

LeEyA said...

comel nye hadif.. sgt teringinkan baby lelaki le..

mummysyafie said...

tahun ni kurang sikit membazir, sebab mood nak gi param macam lembab.

MRS. K said...

@LeEyA
apa lagi.. chaiyok!

MRS. K said...

@mummysyafie
skang musim ujan jer.. nak gi param pon malas