Entry Rojak!

selamat hari sabtu all!
ape aktiviti korang plan hari ni?
soping baju rayakah? atau abiskan masa atas katil jer?
saya dok umah ngan hadif je la. hubby keje pulak!

esok la kot kalau nak pergi berjalan pon!
sambung baju raya hunting untuk hubby dan hadif pulak.
baju raya saya dah setel semua. Alhamdulillah....
dari ujung rambut sampai ke ujung kaki semua dah beli.
baju beli kat Jalan TAR, wedges beli kat vincci Alamanda jer...

ni nak show off menu sahur. menu dah basi.
tak ingat sahur bila. tapi tetap nak letak jugak dalam blog ni... hehehe...


nasi goreng


ayam masak kicap


sayur kobis


telur dadar secukup rasa


p/s : even dah 'beraya', bangun pagi masak untuk suami tu wajib la kan!

4 comments:

Farra Dhelina said...

tu lah klu dah jadi bini org..kena gak gigih bangun sahur kan..masak segala bagai..time anak dara dulu..hermmmm..sendri mau igt hehehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

setuju...tetap kena bangun....lagipun masa siang tak makan apa2 pun..sekadar minum air jer..

seorang perantau di dlm sektor kerajaan said...

selamat hari raya!~ hehehe... beb, mahal dow hanger tu. dia tak kasik kurang tawww

BIONIC WOMEN said...

hahaha...hubby saya plak x bagi bangun..dia makan kat kedai jer, sebab kedai makan depan pintu pagar ni jer..hahha. Katanya bazir lektrik ngan gas nak masak utk sorang.wakakah.boleh tido sampai pg...agipun ader jiran sebelah ni, bini balik kg bersalin, leh ler wat peneman..