Epilog Syurga Cinta


jom! apa tunggu lagik! jommm balik!
hari ni 1st day drama Epilog Syurga Cinta.
nak tengok adik Miasara yang kiut-miut itew!

Selepas kejayaan drama Adamaya yang diadaptasikan dari filem I’m Not Single, kini drama Epilog Syurga Cinta pula diadaptasikan dari filem Syurga Cinta yang pernah dilakonkan oleh Heliza, Awal Ashaari dan adik Haziq. Untuk drama Epilog Syurga Cinta, watak-watak utama dipegang oleh Zizan Nin (menggantikan watak Awal Ashaari), Fida (watak Heliza) dan adik Mia Sara (watak adik Haziq).

sinopsis? klik SINI

10 comments:

Misz Sephia said...

another drama from MIG kan? since Filem Syurga Cinta tu kelakar and OK lah..rasanye yg ni pun OK kot

[-suziey-] said...

oooooo cite ni yg iklan tu..ingt kan ct nurhaliza..hehe..

illusi dh abis ek? hiks xfollow cite tu sbb menyampah tgk pelakon laki yg control macho 24 jam tu..sape ek nama dia..asyraf muslim ke..

MRS. K said...

@Misz Sephia
filem i tak tgk.. so, dis one harus tgk ni..

MRS. K said...

@[-suziey-]
ha.. i pon tak tgk cite ilusi tu sbb tak suke heroin die.. nenek kebaya tu.. huhuhu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kak K...ulangan bila? malam erk? ada ulangan ker??

e.l.i.z.@ said...

ouhhh rupanya adamaya tu dr cite im not single keeee...br tahu..lgpun eli x follow cite tu huhuh...epilog ni pun adaptasi jgk..haisshh byk tul cite..yg pasti cite kul 6.30pm mmg eli xleh nk follow..ada kelas waaaaa

e.l.i.z.@ said...

ouhhh rupanya adamaya tu dr cite im not single keeee...br tahu..lgpun eli x follow cite tu huhuh...epilog ni pun adaptasi jgk..haisshh byk tul cite..yg pasti cite kul 6.30pm mmg eli xleh nk follow..ada kelas waaaaa

MRS. K said...

@Shinnaz Ahmad Rasid
ermm... entah la.. takde kot! cite duyung tu ade la ulangan kat tv9

MRS. K said...

@e.l.i.z.@
ha.. ye le! erm.. kat website tv3 ada kot klu nak tgk

eima said...

time cite nih ... aku rasa fahim masih conquer TV .. hahah