HELLO KITTY Volum Express Cat Eyes Mascara


cantik! pink kaler gitu! must grab it!
katanya limited edition!

tapi belum beli lagi!
mascara cap klinik masih banyak!
taon depan pon belum tentu habis! hahahaha...
kata pon make up ikut mood!
muahahaha....

13 comments:

..nOj.. said...

wahhh tp yg cat eyes mascara ni berus dia pendek2 tu kan. mcm tak eti la plak nk pakai

Farra Dhelina said...

samalah kita! ikut mood!

MRS. K said...

@..nOj..
hahaha.. aku pon tak bukak tengok kat watson tu berus die camne... hahaha..

MRS. K said...

@Farra Dhelina
tu la.. tengok kerajinan dan bangun pi keje kui bape

Ena said...

hehe..
sy suka jga tepek2 ni tapi bila tang mascara nie.. huhu.. dah lama tak guna.. sampai mascara dah kering.. hoho

LiErOSe~QiEmi said...

waahh cam lawooo je.. tapi maskara, aku suke silky girl, senang tanggal kena air walaupun jenis waterproof.. harge pun tak mahal ngeh2.. sepp!!

eima said...

dah lama prasan tp tak mo beli .. yg beli mebelin tuh pun habis2 .. tah bila tah aku nk guna nye ... mls nk mencuci ..huh ...
cukup 2 tahun lempar masuk tong sampah pastu beli lagi .. hahha

BIONIC WOMEN said...

dah lama x pakai mascara..huhu..mata skang ni jadi sensitif ler kat mascara terutama kalau g soping compleks..ngan lampu2 tu ag...sakit mata ooooo

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
kite pkai time g opis..tu pon time period.. takyah cuci bagai kan

MRS. K said...

@eima
kalau camtu, takyah beli pon takpe manje.. hehehe

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
skang ni pong byk brand waterproff

eima said...

mana leh tak beli ... nak pi kenduri kendara kena melawa .. gelang sampai pangkal lengan ... tak lengkap klu muka tak bermekap ... hahah

nasaoji said...

huahuahuahhh..mmg klau beli, membazir ooo..tp, klu beli wat simpanan tuk anak gadis, ok gak, yer?... ;P