indah khabar dari rupa


meh nak review skit pasal jualan metrojaya yang saya pegi tadi
ni pendapat saya je lah eh! orang lain saya tak tau!
memang totally out la! takde mende pong!
best lagi sale kat jusco!

saya memang bajet nak beli baju untuk hadif jer
tapi sale baju baby adalah sangat mendukacitakan!
tak banyak choice! yang ada brand polo, tollyjoy, pooh,
dan brand lain yang tak berapa nak best!
huhuhu.. banyak tui cekadak ibu hadif ni!
memang tak best lah!

baju for ladies pon tak banyak jugak!
pendek kata memang tak banyak pilihan
tak sempat merambang pon coz takde hati...huhuhuhu
sep la dorang ni.. maybe depa nak kuarkan masa ujung² sale kot!

sale ni buat dalam dewan, lampu pon tak terang, malap sikit!
orang tadi boleh tahan la.. takde crowded sangat!
boleh lagi nak nyelit-selit

kalau ramai orang tadi mesti panas bahang dalam tu.

tang bayar kat kaunter pon okey!
beratur kejab jer... yang penuh pon orang gomen kat putrajaya ni jer...



dapat la selai baju buat baju raya hadif! okey la tu dari takde pape. sape yang nak pegi tu, silakan try test tengok....

22 comments:

..nOj.. said...

wei kan dia pg sini dulu last month. dh abes ktorg kt sini beli yg best2. hahaha. tp baju bebudak laki mmg tak byk choice kan

Ena said...

ena cuma leh cuci matakat sini jek la.. hoho

eima said...

tak mo la ... kompom seksa ..lg pun ko dah ckp tak besh ..aku tak pegi ..hihi

nanizamros said...

eh kite ke sana gak.. klau x leh jumper tadik....

Me_Lina said...

baru plan nak g weekend... x jd la nmpknyer... hehehehe thx ler cpt buat review....

SiTi said...

utk kelengkapan umah byk x? alas meja ke.. alas kaki ke

♥siEha♥ said...

siha sll terjah kat s.alam..mmg stiap taun akan wajib terjah utk rembat comforter..mmg murah sgt..murah dr lain2 tmpt
bj mmg xbnyk choice pon..xbest pon..yg best bhgn cosmetic n perfume.tp,taun nie bahgian tu pon dah xbest..xmcm taun2 yg lps..baik p jusco mak hadif..lg puas hati..

LiErOSe~QiEmi said...

mesti baju tuk baby gurl je banyak kan... ermnn ni maknenye kena tambah gegurl la k, baru la klu takde baju tuk boboy leh cari tuk gegurk plak.. hihihi..

MRS. K said...

@SiTi
ada.. banyak jugak la.. tapi sbb tujuan nak beli baju anak je kan.. tak tengok la bahagian lain..huhuh..pegi la. barang lain byk jugak

MRS. K said...

@Me_Lina
pergi je la.. baju baby girl banyak la

MRS. K said...

@nanizamros
ye ker? klu tak leh roger... hehehe

MRS. K said...

@eima
alah.. sale jusco lagi seksa ko! yang ni ok lagi

MRS. K said...

@Ena
hehehe.. ok la tu! kat tmpat ena pon sure byk sale kan

MRS. K said...

@..nOj..
tu la pasal.. baju girl banyak la. tak adil betul

::Mamalyna:: said...

ai tengok ofismate ai sakan jer belanja kat sane, cukup masa 2 jam shopping!!

MRS. K said...

@♥siEha♥
comforter murah.. rm49 kot tadi

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
yep, baju budak pompuan je banyak.. miahhaah.. tunggu ko tambah dulu la munge

MRS. K said...

@::Mamalyna::
pergh.. 2 jam tu kua opis kui bape tu ek? mihaahhaa...

ummiaqeef said...

erm...x jadik lah nak pegi camtu..baru cadang2 nakp egi jomaat ni...hihi

Farra Dhelina said...

tadi blog fiza pon kata besh..nmpkny ammg tak besh lah ni..no wonder lah sale sampai 80% ..design lama kot, nk hbs kan stok

mummysyafie said...

nasib baik tak gi tgh tadi. walhal dah pakat ngan diaorg nak gi..tp ntah mata ngantuk giler sampai plan pun tertunda. kalam camtu..cancel je la

hyazz said...

ha a kan... at least dapat gak satu.. kira ok la ekkk...kya ponnn samer