Kuey Tiaw Kungfu Adam Western Food!

.
dah petang pon!
hari ni tak kemana, dok umah sajok!
belum pikir lagi nak masak ape utk berbuka.
dalam kepala macam teringin nak makan kuetiaw kungfu.
fuhh! kalau dapat, lena sampai esok! sedapnyer...


sejak dok Nilai, baru la tau kewujudan kuey tiaw kungfu ni.
klu tak, haram nak tau ada makanan ni apatah lagi nak makan..
sungguh katak bawah tempurung! huhuhu...
tu pon adik yang rekemen coz die regular customer kedai ni.
kedai ni bawah umah jer pon.. senang sangat la nak makan slalu!

eh, u all nak masak ape untuk berbuka petang ni?
beli kat param eh?


12 comments:

Farra Dhelina said...

kita plan nk masak asam laksaa!!!! fewitttttt hiks

mama zharfan said...

me tgh pikir2..rasa mcm nak buat popia goreng....or may be roti john...tgk mood and tahap kerajinan :)

~aSHa~ said...

org rajin masak tu yg tak tau ada makanan mcm2 kat luar...

BIONIC WOMEN said...

macam sdap jerrrr....yummy yummy

.::Lynn::. said...

semalam kami berbuka kat adam maya, mydin kota seri mas

hyazz said...

k...jgn lena sampai xbangun2 sudah ler...susah laki mu nanti

MRS. K said...

@Farra Dhelina
pergh... laksa... tulun!

MRS. K said...

@mama zharfan
tengah rajin ni la nak buat macam2.. gud

MRS. K said...

@~aSHa~
hahahahhaaha!

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
bukan macam dah, memang sedap!

MRS. K said...

@.::Lynn::.
tak abis-abis

MRS. K said...

@hyazz
kite tak tido siang la kakya